destination taste!

11 Ιανουαρίου: Oι Special κρεατόπιτες της Ντίνας, συναντούν το «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ»

11 Ιανουαρίου: Oι Special κρεατόπιτες της Ντίνας, συναντούν το «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ»

11-IAN

Χορταστικές πίτες που μπορούν να αποτελέσουν και το κυρίως πιάτο ενός γεύματος. Θα σας δείξω πως να φτιάχνετε εύκολο και γρήγορο χειροποίητο φύλλο, πως να διαλέξετε τα μπαχαρικά που θα δυναμώσουν τη γεύση τους αλλά και τον σωστό τρόπο ψησίματος. Μια σπέσιαλ Κιμαδόπιτα με μοσχαρίσιο κιμά και τυριά, μια Κοτόπιτα με κρέμα αλλά και μια εξαιρετική Πίτα με αρνάκι ραγού με ξερή μυζήθρα και μανούρι θα γίνουν οι αγαπημένες σας. Το κρασί «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ» από το ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είναι το τέλειο συνοδεύτικο για να τις κάνει ακόμα πιο λαχταριστές.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi


Related Posts

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Μην μείνετε στα μελομακάρονα! Το γλυκάκι αυτό το ετοιμάζω και με διάφορα μπισκότα που έχουν περισσέψει, καθώς και με… πρώην αφράτα κουλουράκια που μπαγιάτεψαν και ξεράθηκαν.

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Το ιδανικό κέικ για το γλύκισμα αυτό είναι το κέικ σοκολάτας ή κέικ με σταφίδες και σοκολάτα ή κέικ με ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε τσουρέκι.



Subscribe