destination taste!

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

: 4
: 10 min

Δροσερές μπρουσκέτες που μπορείτε να σερβίρετε ως ελαφρύ γεύμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Συνοδέψτε τες με παγωμένο ουζάκι.

Matériaux
  • 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένες
  • 200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
  • 250 γρ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
  • ½ κουτ. γλυκού πάπρικα, καπνιστή
  • 4 φέτες προσούτο
  • λίγα φύλλα γλιστρίδας
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσαμικού
Instructions
  • Étape 1 Βάζω σε ένα μπολ την κοπανιστή, το μπούκοβο και την πάπρικα και ανακατεύω καλά.
  • Étape 2 Ραντίζω τις φέτες ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζω το μείγμα του τυριού. Σκορπίζω τους κύβους πεπονιού, τα φύλλα της γλυστρίδας και βάζω στο κέντρο από μια φέτα προσούτο.
  • Étape 3 Ραντίζω με λίγη κρέμα βαλσαμικού και σερβίρω αμέσως.

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.