destination taste!

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

: 4
: 10 min

Δροσερές μπρουσκέτες που μπορείτε να σερβίρετε ως ελαφρύ γεύμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Συνοδέψτε τες με παγωμένο ουζάκι.

Matériaux
  • 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένες
  • 200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
  • 250 γρ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
  • ½ κουτ. γλυκού πάπρικα, καπνιστή
  • 4 φέτες προσούτο
  • λίγα φύλλα γλιστρίδας
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσαμικού
Instructions
  • Étape 1 Βάζω σε ένα μπολ την κοπανιστή, το μπούκοβο και την πάπρικα και ανακατεύω καλά.
  • Étape 2 Ραντίζω τις φέτες ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζω το μείγμα του τυριού. Σκορπίζω τους κύβους πεπονιού, τα φύλλα της γλυστρίδας και βάζω στο κέντρο από μια φέτα προσούτο.
  • Étape 3 Ραντίζω με λίγη κρέμα βαλσαμικού και σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Μην μείνετε στα μελομακάρονα! Το γλυκάκι αυτό το ετοιμάζω και με διάφορα μπισκότα που έχουν περισσέψει, καθώς και με… πρώην αφράτα κουλουράκια που μπαγιάτεψαν και ξεράθηκαν.

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Το ιδανικό κέικ για το γλύκισμα αυτό είναι το κέικ σοκολάτας ή κέικ με σταφίδες και σοκολάτα ή κέικ με ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε τσουρέκι.



Subscribe