destination taste!

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

: 10 min
           
: 1 hr

Αν δεν σερβίρετε τις ελιές αμέσως τις αδειάζετε σε ένα γυάλινο βάζο, μαζί με τη μαρινάδα τους, το κλείνω καλά και το διατηρώ στο ψυγείο.

Matériaux
  • 300 γρ. ελιές Καλαμών, όχι ξιδάτες, πλυμένες και καλά στεγνωμένες
  • 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, καθαρισμένα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο λεμόνι
Instructions
  • Étape 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και προσθέτω τα κοπανισμένα φιστίκια, το ελαιόλαδο, τους χυμούς και τα ξύσματα. Ανακατεύω πολύ καλά, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και μαρινάρω τις ελιές στο ψυγείο, για 1 ώρα.
  • Étape 2 Τις σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΧΑΛΒΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΧΑΛΒΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Χαλβάς που κρύβει «εκπλήξεις»! Φρέσκιες φράουλες και καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης, συνδυάζοντας τέλεια με το αρωματισμένο σιρόπι με φρέσκο βασιλικό. Εσείς μπορείς αν θέλετε να αντικαταστήσετε…

ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ «ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ» ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ «ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ» ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

Χρωστάνε το όνομά τους στον λεπτό πλάστη για πίτες (βέργα) στον οποίο τυλίγουμε σφικτά τα φύλλα για να σουρώσουν και να γίνουν σαν μικρά σαραγλάκια.



Subscribe