destination taste!

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

: 10 min
           
: 2 hr

Ιδανικές για κρασομεζέ!

Matériaux
  • 400 γρ. πράσινες ελιές, έτοιμες γεμιστές (προτιμήστε αυτές που είναι γεμιστές με πιπεριά Φλωρίνης, από μια καλή μάρκα)
  • 1 κουτ. σούπας μπούκοβο, γλυκό
  • 100 γρ. καππαρόφυλλα σε βάζο (τα βρίσκω σε καλά μπακάλικα), καλά στραγγισμένα
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο
  • 100 ml καλό ελαιόλαδο
  • 30 ml ξίδι από λευκό κρασί
Instructions
  • Étape 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά (το μπούκοβο, τα καππαρόφυλλα, το μαϊντανό, το λάδι και το ξίδι) και ανακατεύω πολύ καλά.
  • Étape 2 Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 2 ώρες στο ψυγείο για να αναμειχθούν τα αρώματα.
  • Étape 3 Τις σερβίρω μαζί με τη μαρινάδα τους.

Related Posts

ΜΠΑΜΙΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΜΠΑΜΙΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Οι μπάμιες είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό που δεν αρέσει σε όλους. Σας έχω μια εξαιρετική πρόταση για να τις σερβίρετε σαν μεζεδάκι μαζί με ένα πικάντικο ντιπ πιπεριάς.

ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

H φοκάτσια είναι μια νόστιμη λιχουδιά από την Ιταλία που μπορείτε να την φτιάξετε με ότι υλικό έχετε στο ψυγείο. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι το ελαιόλαδο που κάνει το ζυμάρι νόστιμο και τραγανό.



Subscribe