20΄ 3 ώρες 6 – 8 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Αγόριανη (2/3/2014) Υλικά Εκτέλεση 4 κιλά μπούτι προβατίνας, ξεκοκκαλισμένο από το...
Περισσότερα →
10΄ 45΄ 1 ταψί 36 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στην Αγόριανη (2/3/2014) Υλικά Εκτέλεση 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 3 φλιτζ. τσαγιού...
Περισσότερα →
15΄ 1 ώρα + 15΄ 1 ταψί 25×25 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στην Αγόριανη (2/3/2014) Υλικά Εκτέλεση 500 γρ. φύλλα κρούστας 250...
Περισσότερα →
20´ – 25 γκοφρέτες 2 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Αίγινα. Υλικά Εκτέλεση 250 γρ. κουβερτούρα 52% κακάο 150 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο...
Περισσότερα →
30´ 40´ 2 πίτσες 1 ώρα Ελλήνων Γεύσεις στην Αίγινα. Υλικά Εκτέλεση Για τη ζύμη 1 μαγιά ξερή (1 φακελάκι 8 γρ.)...
Περισσότερα →
30´ – 6-8 μερίδες 8 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Αίγινα. Υλικά Εκτέλεση 750 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 400 γρ. γάλα ζαχαρούχο 400 γρ....
Περισσότερα →
20΄ – 4-6 μερίδες 1 ώρα Ελλήνων Γεύσεις στην Αράχωβα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση 4 αραβικές πίτες Για την τυρόκρεμα 150 γρ. ανθότυρο...
Περισσότερα →
35΄ 50΄ 2 ψωμιά 2 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Αράχωβα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση για τη ζύμη 300 ml χλιαρό νερό ½ κουτ....
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα 1 ταψί διαμέτρου 36 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στην Αράχωβα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση 8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, χωριστά...
Περισσότερα →
15΄ 30΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Αθήνα Υλικά Εκτέλεση 700 – 1.000 ml ζωμός λαχανικών 10 – 12 γαρίδες μεγάλου...
Περισσότερα →
40΄ 45΄ 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Αθήνα Υλικά Εκτέλεση Για τα παντζάρια 1½ παντζάρια μικρού μεγέθους καθαρισμένα λίγο χοντρό αλάτι...
Περισσότερα →
40΄ – 1 τσέρκι 20 cm 4 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Αθήνα Υλικά Εκτέλεση Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα + 30΄ 6 μερίδες 2-3 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Ερέτρια. Υλικά Εκτέλεση Για την κρέμα σκόρδου 10 κεφάλια σκόρδο...
Περισσότερα →
40΄ 45΄ 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Ερέτρια. Υλικά Εκτέλεση ½ πακέτο χυλοπίτες Ζυμαρικά Ψαχνών 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 300...
Περισσότερα →
30΄ 30΄ – 35΄ περίπου 8 μπουκίτσες – Ελλήνων Γεύσεις στην Ερέτρια. Υλικά Εκτέλεση 1 φύλλο κουρού Ζύμη Ψαχνών 200 γρ. φύλλο κανταΐφι...
Περισσότερα →
10΄ 30΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Εύβοια Υλικά Εκτέλεση 1.200 γρ. φιλέτο στήθος κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 2 κουτ. σούπας...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα 1 ταψί 26 cm – Ελλήνων Γεύσεις στην Εύβοια Υλικά Εκτέλεση Για την πίτα 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + 1...
Περισσότερα →
10΄ – 500 γρ. παγωτό 5 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Εύβοια Υλικά Εκτέλεση 250 γρ. ώριμες φράουλες που τις έχουμε καταψύξει 180...
Περισσότερα →
30΄ 25΄- 30΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Φενεό. Υλικά Εκτέλεση 1 πακέτο κοχύλες (μεγάλου μεγέθους ζυμαρικά σε σχήμα κοχυλιού, ειδικά...
Περισσότερα →
10΄ 25΄ – 30΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Φενεό. Υλικά Εκτέλεση 250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 1 ξερό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο, ολόκληρο...
Περισσότερα →
20΄ 15΄ – 20΄ 30 μπισκότα – Ελλήνων Γεύσεις στον Φενεό. Υλικά Εκτέλεση Για τα cookies 120 γρ. κουβερτούρα 55%, σπασμένη σε...
Περισσότερα →
20´ 1 ώρα 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στο Γύθειο Υλικά Εκτέλεση 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από στήθος, κομμένο σε λεπτές φέτες...
Περισσότερα →
30΄ 30΄ 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στο Γύθειο Υλικά Εκτέλεση Για τα λαχανικά 2 φινόκιο κομμένα σε φέτες 1 εκ. 4...
Περισσότερα →
30΄ 40΄ 1 φόρμα 24 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στο Γύθειο Υλικά Εκτέλεση Για τη σοκολατένια ζύμη 100 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Καλαμάτα Υλικά Εκτέλεση 350 γρ. κιμά κοτόπουλου 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 αυγά...
Περισσότερα →
15΄ 20΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Καλαμάτα Υλικά Εκτέλεση 2 μεγάλα παντζάρια, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα σε κομμάτια 4 κουτ....
Περισσότερα →
30΄ – 6 μερίδες 1 ώρα Ελλήνων Γεύσεις στην Καλαμάτα Υλικά Εκτέλεση Για τις μπαλίτσες τυριού 200 γρ. φρέσκο ανθότυρο 200 γρ....
Περισσότερα →
15΄ 2 ώρες 6 μερίδες 3 – 4 ώρες Ελλήνων γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση 2 κιλά χοιρινή σπάλα (ζυγισμένη χωρίς το...
Περισσότερα →
40΄ 50΄ 1 ταψί 28 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση 2 πακέτα φύλλο παραδοσιακό 2 αυγά 1 φλιτζ. τσαγιού...
Περισσότερα →
35΄ 30΄ – 35΄ 40 κομμάτια κλασικού μεγέθους ή 60 – 70 μικρές μπουκιές – Ελλήνων γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση Για...
Περισσότερα →
10´ 40´ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Κω. Υλικά Εκτέλεση 2 ψαρονέφρια βάρους ½ κιλού το καθένα 400 γρ. λιαστές ντομάτες...
Περισσότερα →
20´ 45´-50´ 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Κω. Υλικά Εκτέλεση 6-8 κολοκύθια κομμένα σε κυβάκια 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 200...
Περισσότερα →
40΄ 30΄ 4-6 μερίδες – Ελλήνων γεύσεις στη Λήμνο. Υλικά Εκτέλεση 500 γρ. Φλωμάρια ή κάποιο άλλο ζυμαρικό (χυλοπίτες, λαζάνια, παπαρδέλες…) 500...
Περισσότερα →
45΄ 50΄ 4 μερίδες – Ελλήνων γεύσεις στη Λήμνο. Το λάδι που μένει από το ψήσιμο των παντζαριών, σε συνδυασμό με το...
Περισσότερα →
30΄ 40΄ – 45΄ 1 ταψί διαμέτρου 28 – 30 εκ. – Ελλήνων γεύσεις στη Λήμνο. Η γλύκα του παχύρρευστου πετιμεζιού και...
Περισσότερα →
10΄ 20΄ – 25΄ 4 μερίδες – Ελλήνων γεύσεις στη Λήμνο. Αυτά τα μελωμένα αχλάδια σερβίρονται θαυμάσια σαν επιδόρπιο, σκέτα ή με...
Περισσότερα →
10΄ Μαγείρεμα: περίπου 1½ ώρα Ψήσιμο: 30΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στη Λίμνη Πλαστήρα (12/1/2014) Κλασικό κυριακάτικο φαγάκι, οικογενειακό και καλοκαιρινό,...
Περισσότερα →
20´ 45´ 1 ταψί 32 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στη Λίμνη Πλαστήρα (12/1/2014) Υλικά Εκτέλεση 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα 1 ταψί 38 εκ. 15΄ Ελλήνων Γεύσεις στη Λίμνη Πλαστήρα Υλικά Εκτέλεση 1 ποτήρι μαργαρίνη, λιωμένη 1 ποτήρι ζάχαρη...
Περισσότερα →
15΄ 1½ ώρα 4 – 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στο Ναύπλιο Υλικά Εκτέλεση 2 ζουμερά πορτοκάλια 2 ζουμερά λεμόνια 800 γρ....
Περισσότερα →
30΄ – 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στο Ναύπλιο Υλικά Εκτέλεση 2 ματσάκια ρόκα (τα φύλλα και οι πολύ τρυφεροί μίσχοι), πλυμένη...
Περισσότερα →
25΄ 50΄ 1 φόρμα διαμέτρου 28 εκ. – Ελλήνων Γεύσεις στο Ναύπλιο Υλικά Εκτέλεση 1 φύλλο έτοιμη ζύμη κουρού (ή 1 φύλλο...
Περισσότερα →
30΄ 40΄ – 45΄ 6 – 8 μερίδες 45΄ Ελλήνων Γεύσεις στον Όλυμπο (4/5/2014) Υλικά Εκτέλεση Για τη ζύμη μπριζέ 250 γρ....
Περισσότερα →
40΄ 15΄ 4 – 6 μερίδες (σαν ορεκτικό) – Ελλήνων Γεύσεις στον Όλυμπο (4/5/2014) Υλικά Εκτέλεση Για τα τσιπς 1 πακέτο λαζάνια...
Περισσότερα →
30΄ – 1 φόρμα 20Χ8 εκ. 4 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στον Όλυμπο (4/5/2014) Υλικά Εκτέλεση 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη 250 γρ....
Περισσότερα →
10΄ 20΄ 4 – 6 μερίδες 30΄ Ελλήνων Γεύσεις στον Πόρο (13/4/2014) Υλικά Εκτέλεση Για τα τονοκεφτεδάκια 400 γρ. τόνος κονσέρβας, σε...
Περισσότερα →
40΄ περίπου 1 ώρα 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Πόρο (13/4/2014) Υλικά Εκτέλεση 1.000 -1.200 γρ. σουπιές, φρέσκες ή κατεψυγμένες, καθαρισμένες 1...
Περισσότερα →
20΄ 20΄ 6-8 μεριδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Πόρο (13/4/2014) Υλικά Εκτέλεση 225 γρ. μπισκότα κανέλα θρυμματισμένα 100 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο,...
Περισσότερα →
20΄ 45΄ 1 μακρόστενη φόρμα του κέικ – Ελλήνων Γεύσεις στη Σκόπελο. Υλικά Εκτέλεση 150 γρ. δαμάσκηνα Σκοπέλου (χωρίς το κουκούτσι), ψιλοκομμένα...
Περισσότερα →
20΄ – 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στη Σκόπελο. Υλικά Εκτέλεση 300 γρ. ντοματίνια 200 γρ. ρόκα καθαρισμένη και πλυμμένη 50 ml...
Περισσότερα →
30΄ 40΄ 4 – 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στη Σκόπελο. Υλικά Εκτέλεση 1.000-1.200 γρ. ροφός φρέσκος, κομμένος σε χοντρές φέτες 1...
Περισσότερα →
30´ 7 ώρες 4-6 άτομα – Ελλήνων Γεύσεις στην Τσαγκαράδα (17/11/2013) Υλικά Εκτέλεση 1 αρνίσιο μπούτι 1½ κιλό περίπου 4-5 σκελίδες σκόρδου...
Περισσότερα →
20´ – 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Τσαγκαράδα (17/11/2013) Υλικά Εκτέλεση 3 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στην χονδρή πλευρά...
Περισσότερα →
30´ 50´ 6 – 8 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Τσαγκαράδα (17/11/2013) Υλικά Εκτέλεση Για τον μπακλαβά 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή...
Περισσότερα →
40΄ 30΄ 4 – 6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στη Χαλκίδα. Υλικά Εκτέλεση ½ κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια ½ κιλό μπρόκολο,...
Περισσότερα →
10΄ περίπου 1 ώρα + 15΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στη Χαλκίδα. Υλικά Εκτέλεση 1 κιλό γρ. χοιρινή πανσέτα, σε ενιαίο...
Περισσότερα →
20΄ 40΄ 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Χαλκιδική (24/11/2013) Υλικά Εκτέλεση 4 φύλλα παραδοσιακό για πίτες κομμένα σε τετράγωνα κομμάτια 10...
Περισσότερα →
20΄ Μαγείρεμα: 5΄ Ψήσιμο: 5΄ 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στην Χαλκιδική (24/11/2013) Υλικά Εκτέλεση 45-50 μύδια φρέσκα καθαρισμένα 250 γρ. βούτυρο,...
Περισσότερα →
30´ – 4-6 μερίδες 2 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στην Χαλκιδική (24/11/2013) Υλικά Εκτέλεση 350 γρ. κανταΐφι (που το έχουμε βάλει στην κατάψυξη...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα + 30΄ 6-8 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στο Ξυλόκαστρο. Υλικά Εκτέλεση 1 κιλό περίπου συκωτάκια πουλερικών 500 γρ. λουκάνικα...
Περισσότερα →
30´ 2 ώρες 6 μερίδες 12 ώρες Ελλήνων Γεύσεις στο Ξυλόκαστρο. Υλικά Εκτέλεση 1 κόκορας περίπου 2-3 κιλά (προτιμότερο το καπόνι) αλανιάρη...
Περισσότερα →
45´ 1 ώρα 16 κομμάτια – Ελλήνων Γεύσεις στο Ξυλόκαστρο. Υλικά Εκτέλεση Για το κέικ 4 αυγά (προτιμήστε βιολογικά) 300 γρ. ζάχαρη...
Περισσότερα →
20΄ 1 ώρα + 15΄ 4 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Χολομώντα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση 900 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε...
Περισσότερα →
15΄ 35΄ 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Χολομώντα (8/12/2013) Νόστιμη σούπα γλυκοκολοκύθας αρωματισμένη με μίγμα μπαχαρικών κάρι που ταιριάζει ωραία με...
Περισσότερα →
20΄ 45΄ 4-6 μερίδες – Ελλήνων Γεύσεις στον Χολομώντα (8/12/2013) Στην ουσία είναι ένα στρούντελ με γέμιση από μήλα, μπανάνες, σταφίδες και...
Περισσότερα →