destination taste!

ΓΑΡΙΔΟΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΓΑΡΙΔΟΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΓΑΡΙΔΟΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

: 4
: 20 min
: 15 min

Μεζεδάκι τέλειο για ούζο… Γίνεται απίστευτα γρήγορα και είναι πεντανόστιμο.

Matériaux
  • 4 φύλλα παραδοσιακό για πίτες κομμένα σε τετράγωνα κομμάτια 10 x 10 εκατοστά
  • Για τη γέμιση
  • 500 γρ. μικρές γαριδούλες κατεψυγμένες καθαρισμένες και ζεματισμένες
  • 1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • ½ φλιτζ. τσαγιού άνηθο, ψιλοκομμένο
  • πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Instructions
  • Étape 1 Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύω καλά. Αν δω ότι η γέμιση είναι υγρή μπορώ να προσθέσω λίγη φρυγανιά τριμμένη ή λίγη αμυγδαλόπουδρα .
  • Étape 2 Απλώνω σε κάθε κομμάτι ζύμης κατά μήκος , μία κουταλιά της σούπας μείγμα. Γυρίζω τις άκρες να ασφαλίσω τη γέμιση και τυλίγω τα πιτάκια σε σχήμα φλογέρας .
  • Étape 3 Τα τοποθετώ σε λαμαρίνα τα σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο να σφίξει η γέμιση.
  • Étape 4 Τα τηγανίζω σε φριτέζα και τα σερβίρω αμέσως ζεστά.

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.