Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

EUROPAIN 2018: Η πρωτοπόρος έκθεση Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής

EUROPAIN 2018: Η πρωτοπόρος έκθεση Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής

Φορέας όλων των εξελίξεων στο χώρο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, η έκθεση Europain έρχεται ανανεωμένη το Φεβρουάριο του 2018 προς όφελος όλων των επιχειρηματιών του κλάδου για να αναδείξει τις καινοτομίες του επαγγέλματος,. Όποιο και αν είναι το είδος της επιχείρησης και το μέγεθος της παραγωγής τους, οι επαγγελματίες θα βρουν όλες τις λύσεις που χρειάζονται, σε έναν εντελώς νέο καταμερισμό των διαφορετικών τομέων του κλάδου: κατασκευάζω/παράγω – πουλάω – διαχειρίζομαι. Η Europain 2018 υποδέχεται νέες εκδηλώσεις αλλά και τους καθιερωμένους διαγωνισμούς, διεθνείς και εθνικούς, που της έχουν προσδώσει τη φήμη και τη δύναμή της ως πηγή έμπνευσης.

Νέες ημερομηνίες – Νέοι τομείς – Νέο περιεχόμενο
Θέλοντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επισκεπτών και των εκθετών, η Europain θα διαρκέσει 4 μέρες (από τις 3 ως τις 6 Φεβρουαρίου 2018) σε μια συνολική επιφάνεια 48.000m² στο hall 6 του Εκθεσιακού Πάρκου Paris-Nord Villepinte.
Η Europain καινοτομεί με μια νέα κατανομή των προϊόντων, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τους επισκέπτες, επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου με ένα ή περισσότερα σημεία πώλησης, με φούρνο ή με κέντρο παραγωγής:

Παρασκευή – Παραγωγή
Όλοι οι εξοπλισμοί και όλες οι πρώτες ύλες για το ψωμί, τα αρτοσκευάσματα (viennoiseries) και τα είδη ζαχαροπλαστικής, για κάθε μέγεθος παραγωγής.

Πώληση
Όλες οι λύσεις για την πώληση και την αποτελεσματική διανομή των προϊόντων : επίπλωση, διαρρύθμιση καταστημάτων, επικοινωνία, τελικό προϊόν, συσκευασία και υπηρεσίες …

Διαχείριση
Όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες για την καθημερινή διαχείριση μιας επιχείρησης: διαχείριση, εκπαίδευση, οικονομικά θέματα, ασφάλειες, Ανθρώπινο Δυναμικό…

Νέες εκδηλώσεις και νέο περιεχόμενο
Forum Europain: Στο κέντρο του εκθεσιακού χώρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το συνέδριο της Europain. 4 ημέρες ανταλλαγών μεταξύ εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών, σε επίκαιρα θέματα των επαγγελμάτων του κλάδου – με τη μορφή διαλέξεων, συνεντεύξεων και συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας, για τους επαγγελματίες ανά τον κόσμο.
Boutique εστιατόριο: Αυτός ο χώρος που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016 θα λειτουργήσει από δω και πέρα ως ένας πραγματικός φούρνος – εστιατόριο. Ένας ευχάριστος χώρος εστίασης, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας, θα υποδέχεται τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν – και να γευτούν – όλα όσα έχει να προσφέρει η αρτοποιία.
Το εργαστήριο του Αρτοποιού (Lab’ du Boulanger): 4 μέρες συνεχών επιδείξεων, σε ένα υπερσύγχρονο φούρνο, από τις καλύτερες σχολές και τα μεγαλύτερα ονόματα της γαλλικής και διεθνούς αρτοποιίας θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τεχνικές κινήσεις και δημιουργικές ιδέες. Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει για πρώτη φορά ξεναγήσεις, όπου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες στο φούρνο του μέλλοντος.
Lab Intersuc (Κατάστημα και εργαστήριο): 4 μέρες επιδείξεων ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας, παγωτοποιίας από τους καλύτερους τεχνίτες της Γαλλίας (MOF), βραβευμένους ζαχαροπλάστες εστιατορίων ή καταστημάτων.

Διαγωνισμός αριστείας και έμπνευσης
Masters de la Boulangerie, από την εταιρεία Lesaffre
Οι καλύτεροι υποψήφιοι για το Κύπελο Louis Lesaffre και για το παγκόσμιο Κύπελο Αρτοποιίας θα διαγωνιστούν ατομικά για τον σημαντικό τίτλο του MASTER BAKER.

Mondial des Arts Sucrées, διοργάνωση DGF
Για 4 μέρες, 16 ομάδες αποτελούμενες η καθεμία από δύο chef της ζαχαροπλαστικής, έναν άντρα και μία γυναίκα, θα διαγωνιστούν με όπλο το ταλέντο τους, για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Τέχνης της Ζαχαροπλαστικής.

Coupe de France des Écoles, διοργάνωση EKIP, υπό την αιγίδα της ENGIE
Χωρισμένοι σε μικτές ομάδες των τριών ατόμων και σε 2 κατηγορίες, “Hopefuls” και “Excellence“, οι υποψήφιοι θα έχουν 6 ώρες στη διάθεσή τους για να αποδείξουν τη μαεστρία τους στην αρτοποιία, τα αρτοσκευάσματα (viennoiserie) και τη ζαχαροπλαστική, αναδεικνύοντας έτσι την τεχνογνωσία και το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται στις σχολές.

Η EUROPAIN 2016 ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ
700 εκθέτες και εμπορικά σήματα – 65 000 επαγγελματίες επισκέπτες – 48 000 m² εκθεσιακού χώρου – 140 χώρες

3 – 6 Φεβρουαρίου 2018 / Paris-Nord Villepinte / Γαλλία
www.europain.com#Europain

 


Related Posts

FEUILLETÉ AUX HERBES (DE LA RÉGION DE ZAGOROCHORIA)

FEUILLETÉ AUX HERBES (DE LA RÉGION DE ZAGOROCHORIA)

Les beaux petits villages de Zagorochoria dispersés dans les montagnes tout autour de la ville d’Ioannina sont célèbres pour leurs feuilletés et la simplicité des saveurs. Avec le nécessaire ils font des merveilles.

BOULETTES DE VIANDE MOELLEUSES

BOULETTES DE VIANDE MOELLEUSES

Il existe beaucoup de recettes de boulettes de viande moelleuses et elles ont toutes leurs secret: de bons ingrédients et de bonnes qualités, un bon pétrissage de la viande hachée, des ingrédients qui adoucissent et font le mélange juteux.Subscribe