destination taste!

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

: 4
: 5 min

Παραδοσιακό γλυκό το υποβρύχιο είναι το τέλειο καλοκαιρινό κέρασμα. Αν το συνοδέψετε με ένα πανεύκολο αναψυκτικό με γεύση τριαντάφυλλο θα σας ταξιδέψει…

Ingridients
  • 4 μεγάλες κουταλιές υποβρύχιο
  • 1 λίτρο ανθρακούχο νερό
  • 4 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
Instructions
  • Step 1 Αδειάζω το ανθρακούχο νερό σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτω το σιρόπι τριαντάφυλλο. Ανακατεύω καλά.
  • Step 2 Βάζω από μια μεγάλη κουταλιά υποβρύχιο σε κάθε ποτήρι και γεμίζω με το δροσερό αναψυκτικό.

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.