Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou… ξεκινούν τα μαγικά ταξίδια της γεύσης

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou… ξεκινούν τα μαγικά ταξίδια της γεύσης

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, ξεκινάω μια νέα σελίδα στην επαγγελματική μου πορεία με τα Yoleni’s. Στον 3ο όροφο του Yoleni’s, του πρώτου πολυχώρου με θέμα το φαγητό, ξεκινώ να παραδίδω μαθήματα σε όσους αγαπούν το φαγητό και θέλουν να ανακαλύψουν νέους δρόμους της γεύσης.
Με έμφαση στην ελληνική μαγειρική αλλά, κυρίως, τα τοπικά προϊόντα θα οργανώνω «γευστικά ταξίδια» συστήνοντας στην «παρέα» που θα με ακολουθεί, μοναδικά προϊόντα μικρών παραγωγών, κρασιά αλλά και θεματικά αφιερώματα, προσκεκλημένους φίλους της γεύσης, έλληνες και γάλλους σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφους γεύσεις, εστιάτορες θα μας χαρίζουν τα «φώτα τους», τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.
yolenis4 Μαγειρεύοντας μαζί, θα γινόμαστε οι «επίσημοι καλεσμένοι» σε ένα αξέχαστο «τραπέζωμα» στο τέλος της κάθε βραδιάς.
Όσο για τους λιλιπούτειους φίλους μας, θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν μαζί με τις μαμάδες τους, «στοργικές» αγαπημένες συνταγές και να παίξουν μαθαίνοντας τα μυστικά του σωστού φαγητού.
Ο Δεκέμβριος, είναι μήνας γεμάτος γιορτές και ευχάριστες συναντήσεις. Όλοι προετοιμάζονται για τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια και ψάχνουν τις πιο πρωτότυπες και εφάνταστες συνταγές.
Στα Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou θα μάθετε όλα τα μυστικά αλλά και μοναδικές συνταγές για να εντυπωσιάσετε τους πάντες.
telephones

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου | 18.00-20.30
ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΕΙΚ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
keik

oreanthi-logonΜπορεί ένα κέικ να γίνει εντυπωσιακό; Φυσικά και μπορεί… Μάθετε πως θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα, γεμιστά κέικ των γιορτών και απολαύστε τα, με δημιουργικά και ελληνικά αφεψήματα  Oreanthi  (www.oreanthi.gr)
ΤΙΜΗ: 40€

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου | 18.00-20.30
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ
kourabiedes

xrisanthidis-logonΟ Βασιλιά των Χριστουγέννων είναι αδιαμφισβήτητα ο κουραμπιές. Μοναδικές συνταγές για τους αγαπημένους μας κουραμπιέδες από την Αυγή Χρυσανθίδη από την Βικελίδης-Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ και γλυκάκια της στιγμής με βάση τον κουραμπιές από την Ντίνα Νικολάου.
ΤΙΜΗ 40€

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου | 18.00-20.30
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»
christmas

botilia-logonΈνα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μενού 4 πιάτων με ελληνικά κρασιά που προτείνει ο sommelier του Botilia.gr.
ΤΙΜΗ 50€

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου | 18.00-20.30
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»
Untitled-1

botilia-logonΈνα εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο μενού 4 πιάτων με ελληνικά κρασιά που προτείνειο sommelier του Botilia.gr.
ΤΙΜΗ: 50€

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου | 18.00-20.30
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BRUNCH
brunch

draculi-logonΝεανικό, ευέλικτο, έξυπνο, ποικίλο, ταξιδιάρικο. Το brunch κερδίζει έδαφος και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να βρείτε τις καλύτερες ιδέες για γιορτινό brunch και να τις απολαύσετε παρέα με υπέροχους καφέδες από την Draculi coffee (www.draculi.gr).
TIMH: 40€

yolenis bigYoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou
Σόλωνος 9 – Κολωνάκι
Για κρατήσεις: 212 22 23 622 – 800 11 121 314 χωρίς χρέωση από σταθερό


Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου και σας την προτείνω γιατί συνδυάζει απίστευτη ευκολία στην τεχνική και αληθινά εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση.

ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΤΥΡΟΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΤΥΡΟΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

Ανάλαφρο επιδόρπιο που είναι πολύ εντυπωσιακό σε ένα γιορτινό τραπέζι. Οι πάβλοβες μπορούν να διατηρούν 2-3 μέρες πριν τις σερβίρουμε αρκεί να έχουν ψηθεί σωστά και αφού κρυώσουν να τις κρατήσουμε μακριά από υγρασία.