destination taste!

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ

: 2
: 10 min
: 10 min

Ένα καταπληκτικά γρήγορο πιάτο που ετοιμάζεται σε 10 λεπτά. Πολύχρωμο και χορταστικό θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μπορείτε να διαλέξετε τα δικά σας λαχανικά αρκεί να τα κόψετε σε μικρούς κύβους.

Ingridients
  • 250 γρ. τορτελίνια με προσούτο ΗΛΙΟΣ
  • 2 καρότα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 150 γρ. αρακά κατεψυγμένο
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι, για το σερβίρισμα
Instructions
  • Step 1 Πλένω καλά τα λαχανικά (καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμύδι) και τα κόβω σε μικρούς κύβους, περίπου στο μέγεθος του αρακά. Θα πρέπει όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος.
  • Step 2 Βράζω τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βάζω ένα βαθύ γουόκ ή τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω όλα τα λαχανικά και τον αρακά, αλατίζω και σοτάρω για 12-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Step 3 Βγάζω με τρυπητή κουτάλα τα τορτελίνια και τα μεταφέρω απευθείας στο γουόκ (θα μεταφέρω και λίγο από το νερό του βρασμού το οποίο και θέλω), δυναμώνω τη φωτιά και ανακινώ δυνατά το γουόκ για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

Όλοι λατρεύουμε τον συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Εδώ σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τη γεύση της αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ακούγεται περίεργο το καβουρδισμένο αλεύρι αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα εκπλαγείτε από τη νοστιμιά του. Δίνει αρώματα καψαλισμένου φουντουκιού και κάνει την κρέμα πεντανόστιμη!