Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

The butcher’s bar στον Λιμένα Χερσονήσου

The butcher’s bar στον Λιμένα Χερσονήσου

Σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή όπως ο Λιμένας Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας το «The butcher’s bar».  Εμφανώς ασυνήθιστο εγχείρημα για τα δεδομένα της περιοχής, ο επιχειρηματίας Γιάννης Κορδώνης και ο  πατρόν σεφ Χρήστος Λάπας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων με γνώμονα την ιδιαίτερη αισθητική, το καλό φαγητό και τη σωστή εξυπηρέτηση δίπλα στη θάλασσα.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του είναι συνδυασμός βιομηχανικών και vintage στοιχείων, παράλληλα η διακόσμηση του The Butcher’s bar στοχεύει στην προβολή των νωπών, dry aged  και των ειδικών  τεμαχίων του μοσχαριού με σκοπό την υποστήριξη της κεντρικής ιδέας του εστιατορίου.
Η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών σε συνδυασμό με τη σωστή διαχείριση δημιουργούν στους επισκέπτες του The butcher’s bar ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις. Μεγάλη ποικιλία κρεάτων απ’όλο τον κόσμο ειδικά τεμάχια μοσχαριού της κορυφαίας ποιότητας black angus φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά ψημένα στον ξυλόφουρνο.
Χειροποίητο ψωμί, σχιουφικτά μακαρόνια και πίτες φτιαγμένα με μεράκι και με αναφορές στα κρητικά τοπικά προϊόντα. Ιδιαίτερα γλυκά που συνδυάζουν την παράδοση και τις μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές. Το φαγητό συνδυάζει πλούσια λίστα κρασιών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα και μια λίστα πούρων για τους απαιτητικούς.