destination taste!

ΤΑΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ, ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΤΑΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ, ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΤΑΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ, ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

: 4
: 15 min

Γρήγορες ταρτίνες, τέλειες για πρωινό ή brunch. Μπορείτε την κρέμα ανθότυρου να την προετοιμάσετε από την προηγούμενη μέρα και να την διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις σερβίρετε.

Ingridients
  • 4 φέτες από χωριάτικο, προζυμένιο ψωμί
  • 2 κουτ. σούπας αγελαδινό βούτυρο, μαλακωμένο
  • 150 γρ. φρέσκο ανθότυρο
  • 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 4-5 σύκα, πλυμμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1-2 νεκταρίνια, πλυμμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • Για το σερβίρισμα
  • Σουσάμι λευκό
  • Μαυροσούσαμο
  • Θυμάρι φρέσκο
  • Μέλι Ανθέων
  • Κανέλα σκόνη
Instructions
  • Step 1 Αλείφω τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και τις ψήνω στο γκριλ για 3-5 λεπτά.
  • Step 2 Βάζω στο μπλέντερ το ανθότυρο, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και το μέλι και πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα.
  • Step 3 Μοιράζω την κρέμα στις φέτες ψωμιού και στολίζω με φρεσκοκομμένα σύκα, φέτες από νεκταρίνια και μπόλικο μέλι.
  • Step 4 Πασπαλίζω με σουσάμι, φρέσκο θυμάρι και λίγη κανέλα. Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

Όλοι λατρεύουμε τον συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Εδώ σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τη γεύση της αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ακούγεται περίεργο το καβουρδισμένο αλεύρι αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα εκπλαγείτε από τη νοστιμιά του. Δίνει αρώματα καψαλισμένου φουντουκιού και κάνει την κρέμα πεντανόστιμη!