Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Sauvez le Cœur des femmes – Το κόκκινο της καρδιάς

Sauvez le Cœur des femmes – Το κόκκινο της καρδιάς

Η 1η εκδήλωση του κινήματος Sauvez le Cœur des femmes με κίνητρο την ενημέρωση για την πρόληψη των γυναικών για τις καρδιαγγειακές παθήσεις, διοργανώθηκε από το Ίδρυμα AJILA, και την πρόεδρό του Isabelle Weill, την 30η Ιουλίου 2017 στο μοναδικό Viproom στην καρδιά του Παρισιού.
9d copy Η Red Jour πρωτοξεκίνησε στην Αμερική, και η Isabelle Weill, θέλοντας να μεταφέρει αυτόν τον θεσμό στο Παρίσι και να τον καθιερώσει αποφάσισε να προσκαλέσει 33 διάσημες γυναίκες από όλους τους χώρους (ηθοποιοί, τραγουδίστριες, δημοσιογράφου, παρουσιάστριες τηλεόρασης), ανάμεσά τους και εμένα –την «Σεφ της καρδιάς» όπως με αποκαλούν, παρουσιάζοντας ένα λαμπερό σόου, με χιούμορ και ευαισθησία, ώστε να καταφέρει να περάσει το μύνημα της καρδιάς… «Προσέχετε τους εαυτούς σας σε όλες τις ηλικίες. Η ομορφιά είναι υπόθεση φροντίδας και χαμόγελου».
2d copy

4d copy
Ίσως πρέπει να κάνω μια στροφή στην καριέρα μου… Τι λέτε? Μου πάει το modeling?

Αφορμή, αυτής της πρόσκλησης, στάθηκε η συνέντευξη που έδωσα στην γαλλική τηλεόραση, με αφιέρωμα στα Evi Evane, και την υγιεινή ελληνική κουζίνα, παρουσιάζοντας την συνταγή μου «Πολυσπόρια/Παληκαριά», μιλώντας για τις ευεργετικές ιδιότητες των οσπρίων, του ελαιολάδου και γενικότερα της ελληνικής κουζίνας στην υγεία γενικότερα αλλά κυρίως στην καρδιά.
maria1

Μαγειρεύοντας με τον αδελφή μου Μαρία (ψυχή του Evi Evane), τα περίφημα Πολυσπόρια.
Μαγειρεύοντας με τον αδελφή μου Μαρία (ψυχή του Evi Evane), τα περίφημα Πολυσπόρια.

Η Isabelle Weill, που λατρεύει την ελληνική κουζίνα και επισκέπτετε πολύ συχνά το Evi Evane, θεώρησε την συμμετοχή μου στην εκδήλωση, σχεδόν αυτονόητη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι: Alexia BARRIER, Caroline BRESARD, Audrey CHAUVEAU, Corinne CHICHEPORTICHE AYACHE, Brigitte COHEN, Frédérique COURTADON, Sandrine DE BRUYNE, Margaux DE FROUVILLE, Karine DE MENONVILLE, Stéphanie DE MURU, Candice DE SAINT PERN, Séverine FROMONT, Mia FRYE, Cyrielle HARIEL, Marie-Ange HORLAVILLE, Saïda JAWAD, Alexia LAROCHE JOUBERT, Sandra LARUE, Nathalie LEVY, Ariane LIMOZIN, Lisa LOVATT SMITH, Sylvie MALYS, Gaëtane MESLIN, Marianna MICELI, Véronique MOUNIER, Dina NIKOLAOU, Silvia NOTARGIACOMO, ORNETTE, Anne-Valérie PAYET, Anne ROUMANOFF, Sandrine SARROCHE, Stéphanie VALTON, Claire VERNEIL, φορώντας δημιουργίες των Paule Ka, BCBG Max Azria, Alisha Studio, Franck Sorbier, Annabel Winship, Ludovic Winterstan, Agnès b., Laura Laval, William Arlotti, Fedra Couture, Philippe Perisse, Courrèges, Saint Laurent, Eymeric François, Paris Valtadoros, Pierre Cardin, La maison Laulhere, Stéphanie Coudert, On aura tout vu, Tartine et Chocolat, Anggy Haif, Edouard Lecouturier.
19665641

Mε τον διοργανωτή του ντεφιλέ, William Arlotti, εμπνευστή του πιο διάσημου σάιτ της Γαλλίας, Le fashion post.
Mε τον διοργανωτή του ντεφιλέ, William Arlotti, εμπνευστή του πιο διάσημου σάιτ της Γαλλίας, Le fashion post.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την συμμετοχή μου στην εκδήλωση, φορώντας μια εξαιρετική δημιουργία του αγαπημένου μου σχεδιάστη Πάρη Βαλταδόρου, ο οποίος με έντυσε με ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα, εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα, με απλές, αέρινες γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα.


Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Isabelle Weill, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, την μεγάλη αγκαλιά της που άνοιξε και με έβαλε μέσα, που αγαπά την ελληνική κουζίνα και το ελληνικό ελαιόλαδο, και μου έδωσε την ευκαιρία να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε μια όμορφη προσπάθεια, ως μικρή ένδειξη αγάπης από γυναίκα προς γυναίκα.

Με την εμπνευστή της διοργάνωσης, Sauvez le Cœur des femmes, Isabelle Weill.
Με την εμπνευστή της διοργάνωσης, Sauvez le Cœur des femmes, Isabelle Weill.

5d copy

Sauvez le Cœur des femmes

 


Related Posts

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

Ελάχιστα υλικά αλλά από τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που θα δοκιμάσετε. Δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν κάποια δυσανεξία.

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με καταγωγή από το Μιλάνο. Είναι κάτι ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι με σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα. Έχει λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.