προορισμός…γεύση!

Χάντρες με φασολάκια πλατιά, κουσκούς και μάραθο

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 1 ώρα Cook Time 20 λεπ Total Time 1 ώρα 20 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό ρίχνω τις χάντρες, το ελαιόλαδο, το μισό φινόκιο και το κρεμμύδι και βράζω για 30 λεπτά. Προσθέτω τα πλατιά φασολάκια και συνεχίζω το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη. Τα σουρώνω και τα αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ.

  2. Προσθέτω το βρασμένο κουσκούς, το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τη σάλτσα πέστο και ανακατεύω απαλά με 2 κουτάλια. Πασπαλίζω με το μάραθο και σερβίρω αμέσως.

Για τη σάλτσα

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα.

Keywords: χάντρες με φασολάκια πλατιά

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Excellent!

  1. gargorg

    Excellent!