Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Τορτελίνια Πριμαβέρα

Τορτελίνια Πριμαβέρα
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Cooking Method
Cuisine
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Cook Time: 10 λεπ Total Time: 20 λεπτά.
Servings 2
Υλικά
  • 250 γρ. τορτελίνια με προσούτο ΗΛΙΟΣ
  • 2 καρότα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 150 γρ. αρακά κατεψυγμένο
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
  1. Πλένω καλά τα λαχανικά (καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμύδι) και τα κόβω σε μικρούς κύβους, περίπου στο μέγεθος του αρακά. Θα πρέπει όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος.

  2. Βράζω τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βάζω ένα βαθύ γουόκ ή τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω όλα τα λαχανικά και τον αρακά, αλατίζω και σοτάρω για 12-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

  3. Τορτελίνια πριμαβερα

    Βγάζω με τρυπητή κουτάλα τα τορτελίνια και τα μεταφέρω απευθείας στο γουόκ (θα μεταφέρω και λίγο από το νερό του βρασμού το οποίο και θέλω), δυναμώνω τη φωτιά και ανακινώ δυνατά το γουόκ για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: τορτελίνια πριμαβέρα

Σας ευχαριστώ!