προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι με βερίκοκα, μπέικον και μπλε τυρί

Σπαγγέτι με βερίκοκα, μπέικον και μπλε τυρί

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό, βράζω τα σπαγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζω και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Βάζω ένα μεγάλο γουόκ σε δυνατή φωτιά και ρίχνω το μπέικον. Σοτάρω για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζω με τρυπητή κουτάλα και το αφήνω σε ένα πιάτο. Ρίχνω στο γουόκ το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνω το κρεμμύδι. Σοτάρω για 2-3 λεπτά και προσθέτω τα βερίκοκα. Συνεχίζω το σοτάρισμα για 4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
    Προσθέτω στο γουόκ τα βρασμένα ζυμαρικά, το μπέικον, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακινώ το γουόκ για να ανακατευτούν και αδειάζω σε μια πιατέλα.

  3. Θρυμματίζω το μπλε τυρί και το σκορπίζω μαζί με φύλλα φρέσκιας ρίγανης επάνω στα ζυμαρικά. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με βερίκοκα

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Exciting!

  1. germar

    Exciting!