Σε ένα τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνω καλά 1 κουταλιά βούτυρο και 1 κουταλιά σησαμέλαιο ρίχνω τα χτυπημένα αυγά. Ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα μέχρι να μαγειρευτούν αλλά να έχουν τη μορφή σκραμπλ.
Αδειάζω τα αυγά σε ένα πιάτο και επαναφέρω το γουόκ στη φωτιά.
Ρίχνω το υπόλοιπο lurpak και το υπόλοιπο σησαμέλαιο να ζεσταθούν. Ρίχνω τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, τα ανάμεικτα λαχανικά και τα καλαμποκάκια, αλατοπιπερώνω και σοτάρω για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτω το βρασμένο ρύζι και τα αυγά. Διορθώνω το αλατοπίπερο και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!