προορισμός…γεύση!

Τέλεια ψωμάκια για πρωινό αλλά και για σάντουιτς για το σχολείο ή το γραφείο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικούς σπόρους για περισσότερο χρώμα και γεύση.

ψωμάκια με λιναρόσπορο

ψωμάκια με λιναρόσπορο και σκληρό τυρί δανίας

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 36 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 10 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Τέλεια ψωμάκια για πρωινό αλλά και για σάντουιτς για το σχολείο ή το γραφείο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικούς σπόρους για περισσότερο χρώμα και γεύση.

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Βάζω στην κουζινομηχανή με τον γάντζο, τα άλευρα, τη μαγιά, το νερό, το αλάτι και το μέλι. Δουλεύω τα υλικά για 10 λεπτά και προσθέτω το λιναρόσπορο και το σκληρό τυρί. Συνεχίζω να ζυμώνω για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
    blank
  2. Σκεπάζω τον κάδο και αφήνω για 1 ώρα να διπλασιαστεί σε όγκο. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C με αέρα.
    blank
  3. Kόβω τη ζύμη σε 10-12 κομμάτια και πλάθω ελαφρά σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα μεταφέρω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνω για 10 λεπτά. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά.
    blank
Keywords: ψωμάκια λιναρόσπορο σκληρό τυρί δανίας

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Really good!

  1. germar

    Really good!