\nTo Peleano Sparkling Rosé έχει ως βάση του το Μοσχοφίλερο από αμπελώνες της Μαντινείας, με αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών και θα δώσει ιδιαίτερη γεύση στα αλμυρά μπισκοτάκια.

Μπισκοτάκια αλμυρά με Peleano, παρμεζάνα και μυρωδικά
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C με αέρα
-
Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το βούτυρο, την παρμεζάνα, τα μυρωδικά, το Peleano, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι και δουλεύω με το σύρμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά σε ενιαία ζύμη όπου θα τυλιχτεί γύρω από τον γάντζο
-
Μεταφέρω τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο και ανοίγω σε φύλλο πάχους ½ εκ
-
Κόβω με κουπάτ ή ένα ποτήρι σε στρογγυλά μπισκότα και τα μεταφέρω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί
-
Πασπαλίζω τα αλμυρά μπισκοτάκια με λίγα μυρωδικά ακόμη και θαλασσινό αλάτι και ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά