Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Ανοίγω το φύλλο σφολιάτας επάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Βουτυρώνω ελαφρά και πασπαλίζω με την ζάχαρη. Ψήνω τη σφολιάτα για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Την βγάζω από το φούρνο και την αφήνω σε σχάρα να κρυώσει εντελώς.
Βάζω μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίχνω το γάλα, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ. Ανακατεύω συνέχεια με το σύρμα μέχρι να πήξει. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνω τους κρόκους. Ανακατεύω γρήγορα και δυνατά μέχρι να ενσωματωθούν στο μίγμα. Σκεπάζω την κρέμα με διάφανη μεμβράνη (για να μην κάνει κρούστα) και την αφήνω να κρυώσει καλά.
Αφαιρώ τη μεμβράνη και αφρατεύω την κρέμα με το σύρμα. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί και την προσθέτω σε δόσεις στην κρέμα ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις για να μη χαθεί ο όγκος της. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος. Ανακατεύω με απαλές κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη, απαλή κρέμα.
Βάζω τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και 1 κουταλιά σούπας νερό σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει μια χρυσοκόκκινη καραμέλα. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω την κρέμα με προσοχή, γιατί θα αφρίσει αρκετά. Επαναφέρω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν όλα τα κομμάτια καραμέλας και προσθέτω το βούτυρο, τη βανίλια και το αλάτι. Μαγειρεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί το βούτυρο και την αφήνω να κρυώσει.
Θρυμματίζω το φύλλο σφολιάτας σε κομμάτια (μικρά και μεγάλα). Βάζω αρκετή κρέμα σε 6-8 ψηλά ποτήρια και μοιάζω αρκετή ψημένη σφολιάτα. Απογεμίζω τα ποτήρια με την κρέμα και «καρφώνω» μεγάλα φύλλα σφολιάτας. Ραντίζω με τη σάλτσα καραμέλας και στολίζω με χρωματιστά ζαχαρωτά. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!