προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 1 ώρα Total Time 1 ώρα 15 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 35 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω στην κουζινομηχανή τα ασπράδια και το αλάτι και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί απαλές κορυφές. Χωρίς να σταματήσω το χτύπημα προσθέτω κουταλιά-κουταλιά την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μαρέγκα.
    Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την άχνη, πασπαλιστά, ανακατεύοντας με μια μαρίζ.

  2. Προθερμαίνω το φούρνο στους 100°C με αέρα. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί 2 λαμαρίνες του φούρνου και τοποθετώ από 4-5 σταγόνες σοκολάτας σε 15-16 σημεία της λαμαρίνας αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους.

  3. Βάζω την μαρέγκα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και σχηματίζω μαρεγκάκια πάνω στα σημεία που έχω τοποθετήσει τις σταγόνες σοκολάτας. Ψήνω στο φούρνο για 1 ώρα. Σβήνω το φούρνο και αφήνω τις μαρέγκες μέσα μέσα να κρυώσουν.

    Ελάχιστα υλικά αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα ανάλαφρα μαρεγκάκια γεμιστά με σοκολάτα. Ονειρεμένο γλυκάκι που θα αρέσει σε όλους.
Keywords: μαρεγκακια, σοκολατα, ελαφρυ, ευκολο,

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Terrific

  1. gargorg

    Terrific