προορισμός…γεύση!

Λαζανάκι με πλούσια μπολονέζ κρέατος

Λαζανάκι με πλούσια μπολονέζ κρέατος

4 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 30 λεπ Cook Time 30 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 1 λεπτό Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω το λαζανάκι al dente. Κρατάω 2 κουτάλες νερό από το νερό, σουρώνω τα λαζανάκια και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Σε ένα μεγάλο γουόκ ρίχνω το ελαιόλαδο να κάψει καλά. Ρίχνω το κρέας και την πανσέτα και σοτάρω για αρκετή ώρα ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει και να στεγνώσει.

  3. Προσθέτω το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και σοτάρω για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνω τα ντοματάκια, το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών, αλάτι και πιπέρι.

  4. Χαμηλώνω τη φωτιά και σιγοβράζω για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα. Τέλος, ρίχνω το γάλα και μόλις πάρει 1-2 βράσεις αποσύρω από τη φωτιά.

  5. Σερβίρω το λαζανάκι σε μια πιατέλα. Πασπαλίζω με λίγη παρμεζάνα και απλώνω τη σάλτσα. Σκορπίζω λίγα φλέικς παρμεζάνας και σερβίρω αμέσως.

Keywords: λαζανάκι πλούσια μπολονέζ κρέατος

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Tastes great!

  1. williambuttensha

    Tastes great!