προορισμός…γεύση!

γλυκοπατατοσαλατα με ροδι και ελιες και κρεμα μαγιονεζα-μουσταρδα

Γλυκοπατατοσαλάτα με ρόδι και ελιές και κρέμα μαγιονέζα-μουστάρδα

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την κρέμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για την πατατοσαλάτα

  1. Βάζω τους κύβους από τις γλυκοπατάτες σε κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό και τους βράζω για 8-10 λεπτά. Τους σουρώνω και προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.

  2. Ρίχνω τους κύβους σε ένα ταψάκι, ραντίζω με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνω και σκορπίζω τη ρίγανη και το θυμάρι. Ψήνω για 20 λεπτά.

  3. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύω τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, την πάπρικα και αρκετό πιπέρι. Ρίχνω τις πατάτες και προσθέτω το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τη φέτα. Ανακατεύω καλά.
    Σερβίρω σκορπίζοντας τις ελιές και τους σπόρους ροδιού.

Keywords: γλυκοπατατοστα ροδι ελιες κρεμα μαγιονεζα-μουσταρδα

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Yummy

  1. williambuttensha

    Yummy