Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Αυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake

Αυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Χρόνος
Prep Time: 25 λεπ Rest Time: 3 ώρα Total Time: 3 ώρες 25 λεπτά.
Servings 6
Υλικά
  • 600-700 γρ. μπαγιάτικο Red velvet cake
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
  • 400 γρ. λευκή σοκολάτα
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
  1. Βάζω το κέικ κομμένο σε κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ και με τα χέρια μου το θρυμματίζω για να γίνει μικρά ψίχουλα. Προσθέτω τη βανίλια και το τυρί κρέμα και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει.

  2. Σπάω τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και την βάζω σε ένα γιάλινο μπολ. Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Μοιράζω τη σοκολάτα σε 2-3 μπολάκια και προσθέτω σε κάθε ένα από 1-2 σταγόνες διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω καλά.

  3. Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθω με τα χέρια μου δημιουργώντας τα αυγουλάκια. Χρωματίζω με τις σοκολάτες και τα μεταφέρω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
    Βάζω το δίσκο στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: αυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake

Σας ευχαριστώ!