destination taste!

Ο χυμός από το τρίψιμο των καρότων έχει καταπληκτική, φρέσκια γεύση και υπέροχο άρωμα, καθώς και πολύ ωραίο βαθύ χρώμα.

pinit
0 Add to Favorites

ΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Prep Time 30 min Cook Time 30 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 30 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Καθαρίζω τα καρότα και τα τρίβω στη χονδρή πλευρά του τρίφτη, μέσα σε ένα μεγάλο μπολ, ώστε να συγκεντρωθούν εκεί και τα υγρά τους από το τρίψιμο

  2. Στύβω τα καρότα με τα χέρια μας και μαζεύω το χυμό τους (περίπου ¾ φλιτζ

  3. τσαγιού)

  4. Για τη σάλτσα: Βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ, προσθέτω και το χυμό των καρότων και ανακατεύω πολύ καλά με ένα πιρούνι, μέχρι να φτιάξω ένα λείο και πυκνόρρευστο μείγμα

  5. Βάζω τα τριμμένα καρότα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτω τη σάλτσα και ανακατεύω καλά

  6. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και βάζω τη σαλάτα στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να μαριναριστεί από τα αρώματα των υλικών

  7. Πριν σερβίρω, την ανακατεύω ξανά και τη μεταφέρω σε μια φαρδιά και βαθιά πιατέλα

author-sign

Δείτε επίσης...