destination taste!

POWERBOWL ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ

POWERBOWL ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ

POWERBOWL ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ

: 2
: 20 min
           
: 1 hr

Ένα σούπερ πιάτο, απίστευτα χορταστικό με φρέσκα φρούτα, ρόφημα καρύδας και ρύζι. Μια υγιεινή πρόταση αφού δεν χρησιμοποιώ καθόλου ζάχαρη, αλλά ελάχιστο πετιμέζι.

Ingridients
  • 100 γρ. ρύζι Καρολίνα Ωμέγα
  • 260 ml νερό
  • 30 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 100 ml ρόφημα καρύδας
  • 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας καρύδα, τριμμένη
  • 150 γρ. κόκκινα φρούτα φρέσκα (φράουλες, μύρτιλα, ράσμπερις κ.λπ.)
  • 50 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης
  • 50 γρ. σοκολάτα σε νιφάδες
  • 2 κουτ. σούπας πετιμέζι, Dina Nikolaou
  • Λίγη κανέλα, σκόνη
Instructions
  • Step 1 Βάζω το νερό σε ένα κατσαρολάκι να πάρει βράση. Ρίχνω το ρύζι, χαμηλώνω τη φωτιά και το αφήνω να βράσει για 15 λεπτά περίπου μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά. Προσθέτω το ρόφημα καρύδας το αφήνω να πάρει 1-2 βράσεις και αποσύρω από τη φωτιά.
  • Step 2 Προσθέτω το βούτυρο, το τζίντζερ, την καρύδα και ανακατεύω. Μοιράζω το ρύζι σε 2 μπολ και προσθέτω τα δημητριακά, τη σοκολάτα και φρέσκα κόκκινα φρούτα. Ραντίζω με πετιμέζι και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.

Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Ένας υπέροχος κορμός αρκετά διαφορετικός από τον κλασσικό σοκολατένιο. O πουρές φυστικιών είναι που δίνει την πιο έντονη γεύση.

ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Πιστεύω πως αρέσει σε όλους η γλυκιά μυρωδιά του ψητού κοτόπουλο… Είτε όλοκληρο, είτε μπούτι, είτε στήθος, θα σας πρότεινα να επιλέξετε ένα κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής. Είναι πιο νόστιμο, πιο υγιεινό και πιο ασφαλές. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα ελευθέρας βοσκής είναι πιο σκληρά, αλλά […]