Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

POWER BOWL ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & SUPER FOODS

POWER BOWL ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & SUPER FOODS

POWER BOWL ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & SUPER FOODS

: 2
: 10 min

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Υπέροχη και σούπερ θρεπτική πρόταση της αγαπημένης Ντίνας! Το επιδόρπιο γιαουρτιού πρωτεΐνης είναι πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνες που ενισχύουν την οστική και τη μυϊκή μάζα. Ακόμα, βιταμίνες της ομάδας Β περιλαμβάνονται πλουσιοπάροχα, οι οποίες βελτιώνουν τις βιολογικές καύσεις του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D, τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τη θρεπτική παλέτα της συνταγής συμπληρώνει η βιταμίνη C από τα φρούτα, η οποία εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του αμυντικού (ανοσοποιητικού) συστήματος, επαυξάνοντας την αντίσταση του οργανισμού απέναντι στους ιούς και στις λοιμώξεις. Τέλος, το μέλι συμπληρώνει τη θρεπτική αξία της συνταγής με τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, ενώ ξηροί καρποί και τζίντζερ αυξάνουν την αντιοξειδωτική της αξία.

Ingridients
  • 400 γρ. Arla protein, natural
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 μικρή ρίζα τζίντζερ, τριμμένη
  • 150 γρ. καρπούζι, κομμένο σε κύβους
  • 150 γρ. μαύρα μούρα, καλά παγωμένα
  • 30 γρ. κορν φλέικς καλαμποκιού
  • 30 γρ. κορν φλέικς ολικής άλεσης
  • 30 γρ. αμύγδαλα ωμά, φιλέ
  • 30 γρ. goji berries
  • 30 γρ. κράνμπερις, αποξηραμένα
  • 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορους
  • 1 κουτ. σούπας ηλιόσπορους
  • Κανέλα, σκόνη
Instructions
  • Step 1 Βάζω το επιδόρπιο γιαουρτιού σε ένα μπολ και προσθέτω το μέλι και το τζίντζερ. Ανακατεύω καλά και το βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.
  • Step 2 Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Αφράτα και υδαρά muffins με 2 κόκκινα φρούτα και σοκολάτα. Φυσικά τα φρούτα μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συνδυάστε φράουλες με βατόμουρα, κεράσια με μύρτιλα ή και ρόδι με μήλο.

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe