destination taste!

ΠΩΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΠΩΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Αφαιρώ με ένα μικρό μαχαίρι τον αφαλό (το υποπράσινο σημείο κάτω από το κοτσάνι) κάθε ντομάτας και τις χαράζω σταυρωτά στη βάση τους. Βουτάω κάθε ντομάτα σε νερό που κοχλάζει για 15-20 δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τη βουτάω μέσα σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό στο οποίο ιδανικά έχω βάλει και μερικά παγάκια. Έτσι, αφαιρώ εύκολα τη φλούδα τους, τραβώντας τη με το χέρι μου.


Related Posts

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Γιορτή της Παναγιάς και όλοι οι Έλληνες γιορτάζουμε την ΜΑΝΑ όλων μας! Ας γιορτάσουμε γύρω απο ένα τραπέζι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε! Σας έχω έτοιμο το τραπέζι του 15Αύγουστου! ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΡΟΚΑ & ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΕ […]

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!

Τις τρώμε ωμές, σε σάλτσες, στο φούρνο, σε χυμό. Γιατί όμως να μην τις ψήσουμε; Ελάτε να καταρρίψουμε το μύθο που θέλει τις ντομάτες υπερβολικά ευαίσθητες για ψήσιμο στη σχάρα και ας μάθουμε μαζί τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμο, χωρίς να χάσουμε τους νόστιμους […]