Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

PELEANO Μία γευστική ιστορία γεμάτη φυσαλίδες

PELEANO Μία γευστική ιστορία γεμάτη φυσαλίδες

Η εταιρία Peleano μας συστήνει μια νέα άφιξη στο χώρο του wine beverage και έρχεται να δημιουργήσει τη νέα κατηγορία wine aperitifs.
Η Peleano επιλέγοντας ποιοτικά κρασιά και οινικές ποικιλίες από την Πελοπόννησο, δημιούργησε χαμηλόβαθμα αφρώδη απεριτίφ κρασιού, φέρνοντας έτσι το κρασί πιο κοντά σε ένα καταναλωτικό κοινό που ζητά ένα δροσιστικό και ελαφρύ day drink ποτό στην καθημερινότητα του.
Peleano, η ονομασία του οποίου προέρχεται από τις λέξεις Πελοπόννησος και οίνος, αποτελεί ένα καινοτόμο ποτό που ξεχωρίζει για τη φρέσκια, δροσιστική του γεύση.
Πιο συγκεκριμένα, το Ελληνικής καταγωγής brand Peleano είναι το αποτέλεσμα ενός δημιουργικού ταξιδιού μίας πορείας χρόνων. Η αρχική ιδέα συνελήφθη στο entrepreneurial Silicon Valley, συνδυάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας με την California όπου ζει η founder του brand Κατερίνα Γαρδέλη, ενώ η εταιρία έχει έδρα την Πάτρα.
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο υλοποίησε την ιδέα, αναλύοντας τις κατάλληλες μεθόδους προκειμένου να αποδοθούν τα φυσικά στοιχεία των οινικών ποικιλιών στο ακέραιο τους, ενώ η πρόσθεση effervescent bubbles ολοκλήρωσε το αρχικό concept, αναδεικνύοντας τα Peleano wine aperitifs σε εμπειρία γευστικής απόλαυσης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικές ποικιλίες οίνου από επιλεγμένους αμπελώνες της Πελοποννήσου.
Η νεανική συσκευασία φέρει εμφανείς γεωμετρικές επιρροές και εμπνέεται από την τοπική παράδοση και τα λαογραφικά υφάσματα της Πελοποννήσου σε έναν αναπάντεχα υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων και μοτίβων, αποδίδοντας φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της Πελοποννήσου, ενώ τα χρωματιστά και γεωμετρικά patterns στο λαιμό του μπουκαλιού προετοιμάζουν για την ευχάριστη έκπληξη που έρχεται από τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες.
Κάτω από την ‘ομπρέλα’ του “Peleano: a sparkling tale”, η εταιρεία προσδίδει μία νότα προσιτής πολυτέλειας με δύο εκδοχές  250 ml που μπορούν να καταναλωθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από την παραλία και το bachelorette party, μέχρι το πιο exclusive cocktail event:

PELEANO SPARKLING TALE
Παρασκευασμένο από μοσχάτο Πελοποννήσου με φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime. Πρόκειται για ένα bubbly και ελαφρύ ποτό, στους 6% abv, που συνοδεύει ιδανικά το ελαφρύ brunch και lunch. Σερβίρεται παγωμένο, μόνο του ή ως βάση cocktail.

PELEANO SPARKLING TALEROSE
Παρασκευασμένο από ροζέ μοσχοφίλερο Μαντινείας, με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και λευκών λουλουδιών. Bubbly και άκρως δροσιστικό, στους 6% abv, αποτελεί την πιο υπέροχη πρόταση για party και events, ενώ σερβίρεται παγωμένο συνοδεία γλυκού ή μόνο του.
Βρείτε το Peleano στο https://peleano.com και ακολουθήστε το μοναδικό του διαδικτυακό ταξίδι στο https://www.facebook.com/peleano/ και στο @peleano


Related Posts

Hyatt Regency Thessaloniki – Brunch

Hyatt Regency Thessaloniki – Brunch

We love Sundays! Η αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής επιστρέφει… στην Hyatt εκδοχή του brunch. Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 – Ambrosia restaurant Ελληνικό Brunch, Θεσσαλία Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 – Ambrosia restaurant Κωνσταντινοπολίτικο Brunch Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018- Ambrosia restaurant Κινεζικό Brunch Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018- […]

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou: Χριστουγεννιάτικο Brunch

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou: Χριστουγεννιάτικο Brunch

Brunch… μια τάση αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο μάθημα που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, ο χώρος του Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou, γέμισε με νέα παιδιά. Το μάθημα ήταν «παρεΐστικο», όπως ακριβώς […]