destination taste!

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

: 4-6
: 20 min

Ντελικάτο γλύκισμα το φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα. Γίνεται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται μαγείρεμα και αρέσει πάντα.

Ingridients
  • 20 μπεζέδες έτοιμους, σε διάφορα χρώματα (θα τους βρείτε σε όλα τα καλά ζαχαροπλαστεία)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 250 γρ. κόκκινα φρούτα
  • 2-3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Instructions
  • Step 1 Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να φουσκώσει και να αποκτήσει μια βελούδινη υφή. Προσθέτω, χωρίς να σταματήσω το χτύπημα, λίγο λίγο το κονιάκ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  • Step 2 Σε μια πιατέλα βάζω τους μισούς μπεζέδες τον ένα δίπλα στον άλλο. Απλώνω την μισή κρέμα και καλύπτω με τους υπόλοιπους μπεζέδες.
  • Step 3 Στρώνω την υπόλοιπη κρέμα δημιουργώντας με ένα πηρούνι μικρές κορυφές.
  • Step 4 Στολίζω με τα κόκκινα φρούτα και αν θέλω με λίγη άχνη ζάχαρη.

Related Posts

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Οι ψητές γλυκοπατάτες γίνονται το τέλειο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή πουλερικά. Αν θέλετε, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και να τις πολτοποιήσετε σε ένα κρεμώδη και πικάντικο πουρέ.

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Ένας υπέροχος κορμός αρκετά διαφορετικός από τον κλασσικό σοκολατένιο. O πουρές φυστικιών είναι που δίνει την πιο έντονη γεύση.