destination taste!

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

: 4-6
: 20 min

Ντελικάτο γλύκισμα το φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα. Γίνεται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται μαγείρεμα και αρέσει πάντα.

Ingridients
  • 20 μπεζέδες έτοιμους, σε διάφορα χρώματα (θα τους βρείτε σε όλα τα καλά ζαχαροπλαστεία)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 250 γρ. κόκκινα φρούτα
  • 2-3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Instructions
  • Step 1 Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να φουσκώσει και να αποκτήσει μια βελούδινη υφή. Προσθέτω, χωρίς να σταματήσω το χτύπημα, λίγο λίγο το κονιάκ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  • Step 2 Σε μια πιατέλα βάζω τους μισούς μπεζέδες τον ένα δίπλα στον άλλο. Απλώνω την μισή κρέμα και καλύπτω με τους υπόλοιπους μπεζέδες.
  • Step 3 Στρώνω την υπόλοιπη κρέμα δημιουργώντας με ένα πηρούνι μικρές κορυφές.
  • Step 4 Στολίζω με τα κόκκινα φρούτα και αν θέλω με λίγη άχνη ζάχαρη.

Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Δροσερό γλύκισμα που «κρύβει» 3 δυνατές γεύσεις. Σοκολατένιο κέικ, αφράτη κρέμα και ηδονικές φράουλες. Αν σας έχει περισσέψει κέικ το οποίο έχει μπαγιατέψει, είναι ευκαιρία να το «ανακυκλώσετε» δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ

«Παίξτε» με τις γεύσεις και τα χρώματα των σταφυλιών επιλέγοντας τα πιο αγαπημένα σας!