προορισμός…γεύση!

Μπορεί το αρνάκι στη σούβλα ή στο φούρνο να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, παρ’ όλ’ αυτά μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας απαιτεί ώρες στο ψήσιμο. Σίγουρα, για το πασχαλινό τραπέζι, οι καλεσμένοι μαζεύονται από νωρίς, άρα, χρειάζονται κάποια μεζεδάκια που να «ξυπνήσουν» την όρεξη μέχρι το κυρίως γεύμα. Δεν είναι απαραίτητο να φτιάξετε πολλά. Επιλέξτε 2-3 συνταγές από αυτές που σας προτείνω (ανάλογα με τους καλεσμένους σας) και σερβίρετέ τους μαζί με λίγο κρασάκι. Λίγη τυροκαυτερή ή αυγουλάκια κόκκινα με αλάτι και πιπέρι είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει όμορφα το γιορτινό τραπέζι.

Σεφταλιές κυπριακές με πατάτες αντιναχτές

σεφταλιά

Σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι και παστουρμά

Παστουρμαδόπιτα

Κοκορέτσι με πατάτες

Γαρδουμπάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα

Τηγανιά με χωριάτικο λουκάνικο και μυρωδικά

Σαρμάς στο φούρνο

Τζιγεροσαρμάδες

 

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *