destination taste!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Το πιο αγαπημένο είδος από όλη την γκάμα των ζυμαρικών. Όταν εμείς λέμε «μακαρονάδα» πάντα φανταζόμαστε ένα τεράστιο πιάτο με σπαγγέτι και μπόλικη σάλτσα. Σας έχω τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, γρήγορες και πολύ πολύ χορταστικές. Απολαύστε τες!

Σπαγγέτι με πικάντικη μπολονέζ με 2 λουκάνικα, στο φούρνο

Σπαγγέτι με μελιτζάνες

Κόκκινο σπαγγέτι με παντάρι και φουντούκια

Σπαγγέτι με λουκάνικο Ευρυτανίας, μανιτάρια και δυόσμο

Σπαγγέτι φούρνου με λακέρδα και βασιλικό

Μακαρόνια με κιμά

Σπαγγέτι «σισιλιάνα» με κιμά και μελιτζάνες

Σπαγγέτι με πέστο άνηθου και σολομό κονσέρβας

Αυθεντική καρμπονάρα


Related Posts

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ… ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ;

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ… ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ;

Πιστεύω πως τα λαζάνια… …με κιμά στο φούρνο είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων παιδιών! Εσείς πως τα φτιάχνετε; με ή χωρίς bechamel; Να ξέρετε πως το ζήτημα αυτό έχει απασχολήσει αρκετά την Ιταλία, όπως άλλωστε και στη Γαλλία με την ονομασία του κρουασάν […]

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ CROQUE MONSIEUR; ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Ή ΧΩΡΙΣ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ CROQUE MONSIEUR; ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Ή ΧΩΡΙΣ;

Το κροκ-μεσιέ είναι ένα είδος ψητού σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, το οποίο αποτελεί τυπικό έδεσμα των γαλλικών μπιστρό. Το όνομά του προκύπτει από τις λέξεις croquer (τραγανίζω) και monsieur (κύριος). Θα μπορούσαμε να πούμε υποθετικά στα ελληνικά ένας τραγανός κύριος. Πολλές παραλλαγές έχουν γίνει […]