destination taste!

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

: 4-6
: 15 min
: 30 min

Εύκολο και γρήγορο φαγάκι που τα παιδιά θα δουν με «άλλο μάτι» τα λαχανικά που δεν συμπαθούν. Μπορείτε να κάνετε την ίδια συνταγή και με κουνουπίδι.

Ingridients
  • 1 κιλό μπρόκολο, χωρισμένο σε μπουκετάκια
  • 2 καρότα, κομμένα σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 150 γρ. χοιρινή μπριζόλα καπνιστή (αλλαντικό), κομμένη σε κύβους
  • 4 κουτ. σούπας Lurpak Soft
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος Arla
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 150 γρ. σκληρό τυρί Δανίας Arla, τριμμένο
  • 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο, τριμμένο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Instructions
  • Step 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
  • Step 2 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο, αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνω τα μπρόκολα και τα βράζω για 7-8 λεπτά μέχρι να μισομαλακώσουν.
  • Step 3 Τα στραγγίζω και τα μεταφέρω σε ταψί φούρνου. Προσθέτω τα καρότα, την πιπεριά και την χοιρινή μπριζόλα και σκορπίζω το lurpak soft.
  • Step 4 Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά και προσθέτω την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι.
  • Step 5 Αδειάζω το μείγμα επάνω στα λαχανικά και πασπαλίζω με το τυρί.
  • Step 6 Ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

 

 


Related Posts

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Ένα κέικ σκέτη απόλαυση… Το άρωμα του θυμαριού και του δεντρολίβανου σε συνδυασμό με το μανούρι και τα κυδώνια δίνουν μια πολύ εκλεπτυσμένη και ιδιαίτερη γεύση.

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

Όλοι λατρεύουμε τον συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Εδώ σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τη γεύση της αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.