Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Luxury Concierge στο Hilton Αθηνών… Μαγικά Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας

Luxury Concierge στο Hilton Αθηνών… Μαγικά Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας

Τα χιλιάδες φωτάκια, τα ψηλά Χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι Άι-Βασίληδες και το ευχάριστο κλίμα, αναμένουν χιλιάδες καλεσμένους και λάτρεις των Χριστουγέννων στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.
Για πρώτη φορά, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ανοίγει τις πόρτες του για το μήνα Δεκέμβριο, για να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Η εταιρία Luxury Concierge σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Hilton, φέρνουν στην πρωτεύουσα της χώρας έναν κοσμοπολίτικο αέρα Χριστουγέννων.
Οι επισκέπτες με ένα ποτήρι ζεστό κρασί Gluwein, θα περνούν όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές χαλάρωσης, ενώ οι μικροί μας φίλοι, με μια ζεστή σοκολάτα θα διασκεδάζουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο που τους περιμένει εντός του εστιατορίου Βυζαντινό, θα βγάζουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και θα αγοράζουν παιχνίδια από το Παιχνιδόσπιτο.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια από τη Deco Boutique, κεριά και αρωματικά diffusers της εταιρίας Luxury Boutique, χειροποίητα φλυτζάνια, κούπες και ποτήρια της εταιρίας Art Boutique 24 κοσμήματα της εταιρίας Kritsimis, ρούχα κι αξεσουάρ της εταιρίας Me too, κομψές γούνες της εταιρίας Romina Meli καθώς επίσης και γυαλιά παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, του οίκου οπτικών Orama Eyewear, σας περιμένουν στα σπιτάκια του χωριού.


Related Posts

Η δωδώνη «βουτάει» στη σοκολάτα

Η δωδώνη «βουτάει» στη σοκολάτα

Η αγαπημένη μου δωδώνη, μετά την μεγάλη επιτυχία της στα κορυφαία παγωτά, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σε νέα είδη σοκολάτας. Με εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (60% η σοκολάτα υγείας και 35% η σοκολάτα γάλακτος) αλλά και […]

”Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

”Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο. Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι […]