Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Light Up Your Moments @ Electra Hotels & Resorts

Light Up Your Moments @ Electra Hotels & Resorts

Η καλύτερη εποχή του χρόνου μας χτυπάει την πόρτα και μας καλεί να αφεθούμε στην ελπίδα που σηματοδοτούν οι ημέρες αυτές. Η ομάδα των Electra Hotels & Resorts συνεχίζει να πιστεύει στη μαγεία των ημερών και τη ζεστασιά που υπάρχει στις καρδιές όλων. Έχοντας ως βάση της χριστουγεννιάτικης συνταγής τα συστατικά του #WeBelieve,  φέτος επιλέγει να προσθέσει «φως» στις στιγμές όλων.
Με φετινό motto το #LightUpYourMoments, οι ομάδες των ξενοδοχείων έχουν ετοιμάσει ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με σκοπό να φωτίσουν την ελπίδα που κρύβουμε όλοι μέσα μας κάνοντας τις στιγμές μας μοναδικές.

Electra Metropolis Athens
Γιορτάστε τα  Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη λάμψη 5 αστέρων στο Metropolis Roof Garden και την υπογραφή του Executive Chef,  Σάκη Βενέτη και της ομάδας του. Μπείτε επίσης στο εορταστικό κλίμα με ένα διαφορετικό Afternoon Tea Time με αλμυρές & γλυκές λιχουδιές και ζωντανή μουσική στο Library Bistro 21,22,23 & 24/12.
Δείτε αναλυτικά τα μενού εδώ
Electra Metropolis Athens,
Μητροπόλεως 15, Αθήνα
Τ:21410062000 
Ε: [email protected]

Electra Palace (Plaka)
Σταθερή αξία για ένα υπέροχο ρεβεγιόν αποτελεί Electra Palace Athens  στο κέντρο της Πλάκας. Στο νέο Roof Garden του 8ου ορόφου, ο Chef Δανιήλ Τσαγκαρίδης, ετοιμάζει συνταγές δημιουργικής μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, ενώ ζωντανή μουσική μας ταξιδεύει με υπέροχες μελωδίες. Η μαγεία των γιορτών ξεκινάει Παραμονή Χριστουγέννων με εκλεκτές γεύσεις, πάντα με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης.
Δείτε αναλυτικά τα μενού εδώ
Electra Palace Athens,
Ν. Νικοδήμου 18, Πλάκα
Τ: 2103370058  Ε: [email protected]

Electra Hotel (Ermou)
Ένα ταξίδι σε  μεσογειακό γευστικό παράδεισο και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, σας περιμένει να γιορτάσετε Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Xfloor RoofTop Restaurant Bar με τη συνοδεία ζωνταντής μουσικής. Φέτος, θα ζήσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην καρδιά της πόλης που χτυπά στο Electra Hotel Athens!
Δείτε τα αναλυτικά τα μενού εδώ
Εlectra Hotel Athens,
Ερμού 5, Σύνταγμα
Τ: 2103378000   Ε: [email protected]