Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Hyatt Regency Thessaloniki – Brunch

Hyatt Regency Thessaloniki – Brunch

We love Sundays!
Η αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής επιστρέφει… στην Hyatt εκδοχή του brunch.
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 – Ambrosia restaurant Ελληνικό Brunch, Θεσσαλία
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 – Ambrosia restaurant Κωνσταντινοπολίτικο Brunch
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018- Ambrosia restaurant Κινεζικό Brunch
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018- Ambrosia restaurant Ελληνικό Brunch
Οι Κυριακές στο Hyatt Regency Thessaloniki  αποκτούν εξαίσια γεύση και γίνονται το γαστρονομικό highlight της εβδομάδας. Ένα απολαυστικό κάλεσμα με διαφορετική κάθε φορά θεματική, αλλά ένα κοινό θέμα: να μας μυήσουν στη… Hyatt εκδοχή του brunch. Το κορυφαίο δίδυμο του πεντάστερου ξενοδοχείου, οι chef Απόστολος Αλτάνης και pastry chef Αλέξανδρος Αλεξίου, μαζί με μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένους σεφ άλλων χωρών, από κοινού ενορχηστρώνουν μια μοναδική εμπειρία brunch, που θα λαμβάνει χώρα δύο Κυριακές τον μήνα και θα είναι εμπνευσμένη εναλλάξ, άλλοτε από την ελληνική και άλλοτε από τη διεθνή κουζίνα.
Η γευστική πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου είχε ως θέμα την ελληνική κουζίνα και ήταν αδιαφιλονίκητα επιτυχημένη. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συνοδεία lounge μουσικής από dj, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτές νοστιμιές και προτάσεις αφιερωμένες στα νησιά της Ελλάδας. Προτάσεις μοναδικές, που έσμιξαν ευρηματικά γεύσεις, εμπνεύσεις και υλικά.  Ξεχωρίσαμε το εξαιρετικό ριζότο με τον αστακό, την πεντανόστιμη παστιτσάδα, τα μοναδικά γλυκά που κλέψανε τις καρδιές μας.
Όσο για τη συνέχεια; Προμηνύεται άκρως απολαυστική! Τη σκυτάλη στο επόμενο γευστικό ραντεβού θα έχει η τουρκική κουζίνα και, όπως σε κάθε θεματικό brunch διεθνούς κουζίνας, τις επιλογές θα επιμεληθεί σεφ από τη γειτονική χώρα Κωνσταντινούπολη και του ξενοδοχείο Hyatt Regency Atakoy. Μαζί του θα φέρει όλες τις παραδοσιακές συνταγές όπως κεμπάπ, γιαουρτλού αλλά και τα εξαίσια γλυκά όπως κιουνεφε, μπακλαβάς καζαν ντιπι και Ταούκ κιοκσού.
Οι Κυριακές στο Hyatt έχουν… θέμα και τα έχουν όλα: εξαίσιες γεύσεις, δεκάδες αλμυρές και γλυκές επιλογές, όλες τους ιδιαίτερες, φτιαγμένες με τέχνη και φροντίδα, προσεγμένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Γαστρονομικές προτάσεις προορισμένες να ξετρελάνουν τους γευστικούς μας κάλυκες και να προκαλέσουν αμέτρητα διλήμματα, σε συνδυασμό πάντα με εξαιρετικές οινικές επιλογές. Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, εκεί που το πρωινό συναντά το μεσημεριανό, εκεί που το ποιοτικό φαγητό γαρνίρεται με υπέροχες μουσικές από επιλεγμένους djs. Όλα αυτά στο ιδανικό σκηνικό: σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, που καλωσορίζει κάθε ηλικία και κάθε επιθυμία!
Το θεματικό brunch στο Hyatt Regency Thessaloniki έρχεται για να δώσει στις Κυριακές μας τη γεύση των ονείρων μας και την οικογενειακή θαλπωρή που όλοι μας αναζητούμε.
Λειτουργεί χώρος για απασχόληση παιδιών
Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετέ στο 2310 401 295,
Email. dine.hrthessaloniki@hyatt.com


Related Posts

20 TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

20 TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων που κάθε Χριστούγεννα λάμπει στα γιορτινά τραπέζια. Τα μελομακάρονα μας έχουν έρθει από τη Μικρά Ασία. Ήταν τα γνωστά, σμυρναίικα «φοινίκια» τα οποία ήταν λίγο πιο σκληρά και λιγότερο μελωμένα. Οι νέες νοικοκυρές ίσως βρίσκουν τη συνταγή τους, μπελαλίδικη, αλλά, […]

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

Τώρα είναι η εποχή τους! Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική εποχή να αιχμαλωτίσουμε την ευωδιά τους σε χίλιες δυο νοστιμιές όπως λεμονάδα, λεμονόκρεμα, λεμονάκια στο αλάτι από το Μαρόκο. Δείτε επίσης πώς με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού θα μεταμορφώσετε το πιο απλό […]