Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

H Πέγκυ Ζήνα εμφανίζεται στο “Φως” στο Γκάζι σε ένα μοναδικό One Woman Show!

H Πέγκυ Ζήνα εμφανίζεται στο “Φως” στο Γκάζι σε ένα μοναδικό One Woman Show!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την γνήσια λαϊκή φωνή, μετά από μία μεγάλη περίοδο από μεγάλες συνεργασίες, φέτος παρουσίασε ένα διαφορετικό, πιο exclusive πρόγραμμα σε  ένα μουσικό stage που έχει ταυτιστεί με τέτοια project! Μία αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο grand opening που σύντομα μετατράπηκε σε ένα λαμπερό party για καλούς φίλους. Η Πέγκυ Ζήνα ξεσήκωσε το κοινό αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές της που διασκέδασαν με σπουδαία τραγούδια σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, πάθος και πολύ χoρό.  Μαζί της οι Jeunes Premiers & Fenia και ο Μιχάλης Μόσχου ενώ στα decks ήταν ο Dj George Klo.
Το ΦΩΣ βρίσκεται στον πολυχώρο του ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη, όπου παρά το μικρό του μέγεθος έχει καταφέρει να φιλοξενήσει πολύ μεγάλα ονόματα σε ιδιαίτερες εμφανίσεις όπου πραγματικά ξεχώρισαν!
Στο λαμπερό event διακρίναμε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού night life, ενώ highlight της βραδιάς η Πέγκυ Ζήνα, ως απόλυτη σταρ, που ξεσήκωσε  και παρέσυρε το κοινό με τα νέα αλλά και τα παλαιότερα τραγούδια της σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.