Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• Gastronomy Wednesdays στο Island | Επιστρέφει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με τον chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

• Gastronomy Wednesdays στο Island | Επιστρέφει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με τον chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκίνησε μια νέα εποχή αυτό το καλοκαίρι δίνοντας έμφαση στη γαστρονομίαμε τοGastronomy Wednesdays που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φιλοξενώντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef. Mετά τους: Νίκο Καραθάνο, Γκίκα Ξενάκη, Δήμο Μπαλόπουλο, Άνταμ Κονταβά, Μιχάλη Νουρλόγλου, Δήμο Σαμουράκη, Γιώργο Παπακώστα, Δημήτρη Σκαρμούτσο, Δημήτρη Δημητριάδη, Γιάννη Παρίκο, και Νίκο Θώμα, το Gastronomy Wednesdays επιστρέφει στις 4/9 με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του Αλέξανδρου Τσιοτίνη είναι εντυπωσιακή αφού είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο και να θητεύσει στο πλάι τεράστιων μορφών στο χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας, μεταξύ των οποίων ο Alain Passard, η Helenne Darroze, ο Eric Frechon και ο Pascal Barbot.
Το πιάτο “Ρίζες της Ελλάδας” του χάρισε την 1η θέση για τη ζώνη της Μεσογείου στον διεθνή διαγωνισμό  S. Pellegrino Young Chef of the Year 2015, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο.
O Aλέξανδρος είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera

Degustation Menu
Τα καλωσορίσματα του Σεφ
Μύδια σαγανάκι  –  Κοκκοράκι παστιτσάδα – Ταρτάρ ροφού Αθηναϊκή
***
Βελουτέ Καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο
***
Καλαμαράδα με υφές ντομάτας
***
Αρνίσια πικάνια με μελιτζάνα, ρεβύθια και μαύρο σκόρδο
***
Ναμελάκα γιαούρτι με ντομάτα, βατόμουρο, ελαιόλαδο
και σορμπέ λίτσι μαστίχα

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564


Related Posts

GELATO BURGER… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!

GELATO BURGER… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!

Μετά από το προφιτερόλ και το μιλφέιγ με παγωτό, το gelato burger ήρθε για να μείνει. Αυτή η νέα τάση που εμπνέεται από το street food, δεν σταματά να εκπλήσσει τους foodistas όλου του κόσμου. Ίσως να σας μπερδεύει το όνομα και να μη θέλετε […]

ΜΟΣΧΑΡΙ -ΧΟΙΡΙΝΟ -ΑΡΝΙ… ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ -ΧΟΙΡΙΝΟ -ΑΡΝΙ… ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ

Οι Έλληνες αγαπάμε πολύ το κρέας και τα μαγειρέματά μας είναι πολύ δημιουργικά. Ξέρουμε να μαγειρεύουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα μέρη του ζώου, που σε πολλές χώρες θεωρούνται απαγορευτικά. Κεφάλια, εντόσθια, ουρές, μάγουλα… όλα στην διάθεσή μας. Καλό όμως, είναι, να γνωρίζουμε ποιο μέρος […]