Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

G.E.T. Ένα Ελαιόλαδο Αυθεντικό, Μονοποικιλιακό, Λακωνικό Συναρπαστικό!

G.E.T. Ένα Ελαιόλαδο Αυθεντικό, Μονοποικιλιακό, Λακωνικό Συναρπαστικό!

Bottle-webΈνα νέο Ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παρουσιάζεται στην Ελληνική αγορά,  διεκδικώντας τη θέση του στη καρδιά τόσο των Ελλήνων όσο και των καταναλωτών της παγκόσμιας αγοράς.

Το όνομα
Ονομάζεται G.E.T / Greek Exquisite Tastes και συσκευάζεται σε μία μοναδική, μίνιμαλ συσκευασία που καθηλώνει με τη πρώτη ματιά.

Η ιστορία
Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός  παραγωγού με μοναδική κουλτούρα στη παραγωγή αυθεντικού ελαιολάδου και μίας  οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση και σχέση με το ελαιόλαδο, μιας και όλο τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα διατηρεί ελαιόδεντρα σε σημαντικές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.

Terroir
Παράγεται στην Λακωνία της Πελοποννήσου, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς. Το υψόμετρο, η άφθονη ηλιοφάνεια, ο ιδιαίτερος προσανατολισμός των ελαιώνων σε συνδυασμό με τις μέτριες βροχοπτώσεις και τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν όλο το χρόνο στην περιοχή δημιουργούν ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα που δύσκολα αναπαράγεται σε άλλη γωνιά της γης.

Η Ποικιλία
Προέρχεται αποκλειστικά από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας. Η συγκεκριμένη ποικιλία ευδοκιμεί στη λακωνική γη από την εποχή της αρχαιότητας. Με την ιδιαίτερη φροντίδα του παραγωγού, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, δίνουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας τόσο χημικά όσο και οργανοληπτικά.

Ένα συναρπαστικό ελαιόλαδο
Ξεχωρίζει στο τραπέζι, σε ταξιδεύει με τη μοναδική φρουτώδη-spicy γεύση του και το βαθύ πράσινο χρώμα  του γνήσιου Ελληνικού ελαιολάδου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

http://greekexquisitetastes.com
E-mail: [email protected]

get-2


Related Posts

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη – AΘΗΝΑ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΙΝΣΕΤΕ

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη – AΘΗΝΑ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΙΝΣΕΤΕ

Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται στην Αθήνα, στις 11 & 12 Μαρτίου 2020, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ). Εισηγητής του θα είναι ο Δημήτρης Κονταράτος, R&D (Research […]