destination taste!

FRITATA ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ESPRESSI KAI ΚΟΛΟΚΥΘΙ

FRITATA ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ESPRESSI KAI ΚΟΛΟΚΥΘΙ

FRITATA ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ESPRESSI KAI ΚΟΛΟΚΥΘΙ

: 4
: 10 min
: 15 min

Μπορείς να έχεις έτοιμο φαγάκι για όλη την οικογένεια, πολύ πολύ νόστιμο και υγιεινό σε ελάχιστο χρόνο. Με απλά υλικά, σπαγγέτι espressi, κολοκυθάκια και μυρωδικά θα τους ξετρελάνεις όλους!

Ingridients
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 200 γρ. Βιολογικό Spaghetti Espressi Ήλιος
  • 200 ml γάλα
  • 2 μέτρια κολοκύθια
  • 10 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
  • Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σκόνη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
Instructions
  • Step 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Πλένω καλά τα κολοκυθάκια και τα τρίβω από το χοντρό του τρίφτη. Τα βάζω σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζω και τα αφήνω για 10 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στίβω καλά με τα χέρια μου και τα μεταφέρω σε ένα παραλληλόγραμμο σκεύος.
  • Step 2 Τα σκορπίζω λίγο με τα χέρια μου και ρίχνω από πάνω τα σπαγγέτι espressi χωρίς να τα έχω βράσει.
  • Step 3 Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά, το γάλα, το τζίντζερ, το δυόσμο, το σχοινόπρασο αλάτι και πιπέρι.
  • Step 4 Ρίχνω το μείγμα στο σκεύος με τα ζυμαρικά και με ένα πηρούνι φροντίζω να είναι βυθισμένα στα υγρά. Μεταφέρω στο φούρνο και ψήνω για 15 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Related Posts

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

Όλοι λατρεύουμε τον συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Εδώ σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τη γεύση της αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ακούγεται περίεργο το καβουρδισμένο αλεύρι αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα εκπλαγείτε από τη νοστιμιά του. Δίνει αρώματα καψαλισμένου φουντουκιού και κάνει την κρέμα πεντανόστιμη!