Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

DINA’S BAKERY – ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ MEGA

DINA’S BAKERY – ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ MEGA

Αυτό το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 16.50 στο Mega, σας προτείνω υπέροχες συνταγές από το Dinas Bakery.
Απολαύστε τη συνταγή για το μυρωδάτο τσουρέκι, γεμιστό με πραλίνα και φράουλα, και για την τάρτα λευκής σοκολάτας με σμέουρα.
Δείτε επίσης τη στήλη του Σαββάτου με τα
special tips που αφορούν τεχνικές για αρτοζαχαροπλαστική για να μάθετε πώς φτιάχνεται μια pizza classica από τον καθηγητή και chef Angelo Genovese.

Την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 16.50 στο Mega, απολαύστε τη συνταγή για μια διαφορετική πιπερόπιτα και για την τάρτα μηλόπιτα με κρέμα μπισκότου, που θα σας ξετρελάνει.
Δείτε επίσης τη στήλη της Κυριακής με τα
special tips που αφορούν τεχνικές για αρτοζαχαροπλαστική για να μάθετε πώς γίνεται μια γκανάς μοντέ από τον pastry chef και boulanger Γιώργο Μάρα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο «ψήνουμε» στο Dina’s Bakery τις καλύτερες και πιο νόστιμες συνταγές.


Related Posts

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ

Η Παγκόσμια Ημέρα Άρτου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών (UIB), με κεντρικό σύνθημα «Φτιάξτε ψωμί μόνοι σας ή αγοράστε το από τον φούρνο της γειτονιάς σας». Το ψωμί είναι το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν διατροφής. Διαχρονικό, […]

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΨΗΤΗ, ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΨΗΤΗ, ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Πολύ χορταστική πρόταση που μπορείτε να το σερβίρετε ως ζεστή σαλάτα. Αν προσθέσετε λίγη τριμμένη φέτα γίνεται ένα ελαφρύ γεύμα ή βραδινό.