Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert

Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη, του ξενοδοχειου St. George Lycabettus.

Μαζί με τον  executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE!» Paris – Athènes.
Ακολουθόντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε Γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St. Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και Ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Το La Suite Lounge All Day Bar Restaurant είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί – 01:00 το βράδυ, Δευτέρα – Κυριακή.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191


Related Posts

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ STIR-FRY

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ STIR-FRY

Το κινέζικο τηγάνισμα είναι η απόλυτη μέθοδος μαγειρικής για χορταστικά γεύματα και το κυριότερο, σε χρόνο μηδέν! Ελάτε να δούμε μαζί ποια είναι τα μυστικά του stir-fry ποια τα κατάλληλα υλικά και ποια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε τα καλύτερα κινέζικα πιάτα αλά […]

ΓΑΡΙΔΟΛΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΓΑΡΙΔΟΛΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

Οι γαρίδες με τα ζυμαρικά είναι από τους πιο εύκολους συνδυασμούς. Είναι πολύ νόστιμο και κυρίως χορταστικό πιάτο που το ταχίνι κάνει τη διαφορά. Δίνει μια σάλτσα δεμένη και πεντανόστιμη.