Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

: 6-8
: 25 min
           
: 3 hr

Εύκολα αυγουλάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά στην παρασκευή τους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε red velvet cake. Όποιο κέικ σας έχει περισσέψει και έχει ξεραθεί μπορεί να γίνει βάση για τρελές δημιουργίες.

Ingridients
  • 600-700 γρ. μπαγιάτικο Red velvet cake
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
  • 400 γρ. λευκή σοκολάτα
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής
Instructions
  • Step 1 Βάζω το κέικ κομμένο σε κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ και με τα χέρια μου το θρυμματίζω για να γίνει μικρά ψίχουλα. Προσθέτω τη βανίλια και το τυρί κρέμα και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει.
  • Step 2 Σπάω τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και την βάζω σε ένα γιάλινο μπολ. Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Μοιράζω τη σοκολάτα σε 2-3 μπολάκια και προσθέτω σε κάθε ένα από 1-2 σταγόνες διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω καλά.
  • Step 3 Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθω με τα χέρια μου δημιουργώντας τα αυγουλάκια. Χρωματίζω με τις σοκολάτες και τα μεταφέρω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  • Step 4 Βάζω το δίσκο στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
  • Step 5 Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!

Ένα ρομαντικό δείπνο, είναι αυτό που οι περισσότεροι θέλουν να απολαύσουν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Ευκαιρία για φλερτ με το έτερον ήμισυ με πολλά αφροδισιακά και άκρως ερωτικά μαγειρέματα. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ένα ρομαντικό εστιατόριο, αλλά… δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό, από το να […]

Degustation Summer Nights – Υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στο Albergo Gelsomino της Κω

Degustation Summer Nights – Υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στο Albergo Gelsomino της Κω

To εμβληματικό ξενοδοχείο Albergo Gelsomino ξεκινάει την καλοκαιρινή περίοδο με μαγευτικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα ντυμένες γευστικά με τις εξαιρετικές δημιουργίες του consultant chef Παύλου Κυριάκη και του executive chef Σωτήρη Ματσούκα. Ο βραβευμένος Παύλος Κυριάκης (The Zillers) και ο ταλαντούχος Σωτήρης Ματσούκας, έχοντας και οι δύο σημαντική εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια με […]