Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8-FEB

Booking-online

NisosΘεωρώ ότι το κότσι είναι από τα πιο νόστιμα κομμάτια του κρέατος. Παρ’ όλ’ αυτά χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση για να φτάσει στο πιάτο μας, μαλακό και ζουμερό. Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος και τα τέλεια συνοδευτικά θα είναι το αντικείμενο ενός σεμιναρίου που λίγοι θα θέλουν να χάσουν. Ένα αρνίσιο κότσι στην κατσαρόλα με σάλτσα λιαστής ντομάτας και ένα μοσχαρίσιο κότσι με σάλτσα κρασιού είναι τα τέλεια φαγητά που θα μαγειρέψουμε και θα τα απολαύσουμε, συντροφιά με τη πλούσια γεύση της φρέσκιας μπύρας ΝΗΣΟΣ. Τα μαγειρέματά μας θα τα συνοδέψουμε με μια δροσερή σαλάτα με Ρόκα και πορτοκάλι και το δείπνο μας θα κλείσει με μια Μους Χαλβά με μπανάνα και κόκκινα φρούτα θα μας γλυκάνει.

Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

Για να μαγειρέψετε τα λαχανικά σας, ξεκινήστε και βράστε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε χοντρό αλάτι. Εν τω μεταξύ, καθαρίστε και ξεφλουδίστε τα λαχανικά σας πριν τα πλύνετε. Κόψτε τα σε όσο γίνεται, ισομεγέθη κομμάτια. Μόλις πάρει βράσει το νερό, ρίξτε τα λαχανικά. Μην […]



Subscribe