Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

6o Thessaloniki Food Festival – Ντίνα Νικολάου: Η γαλλική επιρροή στα γλυκά της Θεσσαλονίκης

6o Thessaloniki Food Festival – Ντίνα Νικολάου: Η γαλλική επιρροή στα γλυκά της Θεσσαλονίκης

_mg_3579bΟι επιρροές που δέχτηκαν τα γλυκά της Θεσσαλονίκης από τη γαλλική κουζίνα, θα είναι το αντικείμενο εργαστηρίου με τη συμβολή της Ντίνας Νικολάου, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00, στο bar-restaurant Navona (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2).
Η πολυταξιδεμένη σεφ θα παραδώσει μαθήματα γευσιγνωσίας στο κοινό, θα προτείνει το γλυκό που θα συνοδεύει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θα παρασκευάσει τρίγωνα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής.

main-page

 


Related Posts

ΚΕΪΚ ΜΑΡΜΠΡΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ PELEANO

ΚΕΪΚ ΜΑΡΜΠΡΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ PELEANO

Το κλασσικό κι αγαπημένο κέικ μαρμπρέ, παίρνει χρώμα αλλά και άρωμα με πορτοκάλι. Απολαύστε το με δροσερό Peleano Sparkling Tale Rose.

ΤΑΡΤΑ ΚΥΔΩΝΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΤΑΡΤΑ ΚΥΔΩΝΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Εύκολες και γρήγορες τάρτες με τα φθινοπωρινά κυδώνια. Αν δεν έχετε πούδρα αμυγδάλου, μπορείτε να «τρίψετε» ασπρισμένα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.