destination taste!

6o Thessaloniki Food Festival – Ντίνα Νικολάου: Η γαλλική επιρροή στα γλυκά της Θεσσαλονίκης

6o Thessaloniki Food Festival – Ντίνα Νικολάου: Η γαλλική επιρροή στα γλυκά της Θεσσαλονίκης

_mg_3579bΟι επιρροές που δέχτηκαν τα γλυκά της Θεσσαλονίκης από τη γαλλική κουζίνα, θα είναι το αντικείμενο εργαστηρίου με τη συμβολή της Ντίνας Νικολάου, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00, στο bar-restaurant Navona (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2).
Η πολυταξιδεμένη σεφ θα παραδώσει μαθήματα γευσιγνωσίας στο κοινό, θα προτείνει το γλυκό που θα συνοδεύει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θα παρασκευάσει τρίγωνα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής.

main-page

 


Related Posts

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Αν τα τσουρέκια έχουν αρχίσει να μπαγιατεύουν, δεν τα πετάμε. Φτιάχνουμε χορταστικές αυγόφετες με πλούσια σαντιγί και φρέσκιες φράουλες. Το τέλειο πρωϊνό ή ένα γλυκό σνακ για τα παιδιά!

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

Όλοι το ξέρουμε πως τα καρότα είναι ένα λαχανικό που το τρώνε μικροί και μεγάλοι. Έχουν αυτό το ιδιαίτερο χρώμα, μια γλυκιά γεύση, και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα μαγειρέψετε και να τα προτιμάτε εφόσον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και καροτίνη. Από τον Απρίλιο […]



Subscribe