destination taste!

31 Οκτωβρίου: Όλα αλλάζουν με ένα «Δεκαράκι»…

31 Οκτωβρίου: Όλα αλλάζουν με ένα «Δεκαράκι»…

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα μοναδικά μονοποικιλιακά τσίπουρα Δεκαράκι. Τρία εξαιρετικά αποστάγματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που τα έχω εντάξει σε πολλές συνταγές μου, αλλά όχι μόνο…
Δεκαράκι Μοσχάτο: Είναι τέλειο για να συνοδέψει τυριά και πίτες αλλά και μοναδικούς κρεατομεζέδες.
Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Εδώ μιλάει η θάλασσα. Ψάρια, θαλασσινά αλλά και παστά έχουν βρει το ιδανικό ταίρι τους.
Δεκαράκι Ροδίτης: Το τσίπουρο «πασπαρτού», αφού ξεκλειδώνει όλες τις γεύσεις. Και θαλασσινά αλλά και κρεατικά.
Σας περιμένω να τα δοκιμάσουμε παρέα με μοναδικές συνταγές μου.


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]