destination taste!

30 Μαΐου: Όταν η σαλάτα γίνεται πιάτο – Καλοκαιρινές σαλάτες με ελαιόλαδο GET

30 Μαΐου: Όταν η σαλάτα γίνεται πιάτο – Καλοκαιρινές σαλάτες με ελαιόλαδο GET

30

Booking-online

Τα σαλατοφαγητά είναι αυτά που προτιμώ να σερβίρω το καλοκαίρι. Γίνονται γρήγορα, είναι ελαφρά και μπορούν να σερβιριστούν κρύα. Τα λαχανικά και τα σαλατικά είναι άφθονα και το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και δημιουργικότητα. Το ελαιόλαδο G.E.T. θα δώσει στα σαλατοφαγητά μας μοναδικό άρωμα αλλά και τόσο πλούσια γεύση που θα χορτάσει και τον πιο πεινασμένο. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί Σαλάτα με δυο ντομάτες (ψητή και ωμή), φέτα μαριναρισμένη στο ελαιόλαδο, πατέ ελιάς και φρέσκο βασιλικό, Σαλάτα με ανάμεικτα σαλατικά, τραγανό φινόκιο, πράσινο μήλο, καπνιστό σκουμπρί και ελαιόλαδο άνηθου αλλά και Σαλάτα σικορέ με αχλάδι και πικάντικο τυρί, βινεγκρέτ με φυστίκι Αιγίνης. Στο τέλος θα γλυκαθούμε με πεντανόστιμα φυστικοτρουφάκια.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

xorigoi3


Related Posts

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

Chez moi, dans la région de Fthiotida, nous faisons toute l’année cette tarte, une tarte sans pâte feuilletée qui est également faîte dans d’autres parties de la Grèce, comme une tarte au fromage d’Épire.

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

Je n’aime pas mettre beaucoup de farine dans le mélange de beignet de courgette parce qu’ils deviennent beaucoup trop moelleux comme de la «mie de pain». Je préfère les manger fin avec tous leurs arômes d’herbes.



Subscribe