Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

29 Μαΐου: Pasta bar με ζυμαρικά ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

29 Μαΐου: Pasta bar με ζυμαρικά ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

29

Booking-online

Τα ζυμαρικά αποτελούν το διασημότερο τρόφιμο σε όλο τον κόσμο. Πολλές οι ποικιλίες τους και χιλιάδες οι συνταγές τους. Η ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ, παρασκευάζει ελληνικά ζυμαρικά με εξαιρετικές πρώτες ύλες και σταθερή ποιότητα. Τα δημιουργικά, καλοκαιρινά μαγειρέματα με ζυμαρικά είναι τα καλύτερα αφού αφθονούν τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά.  Παπαρδέλες με σκορδάτο κοτόπουλο και πιπεριές, Bίδες με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και τόνο αλλά και τραχανότο με φέτα και αρωματικά. Και φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να συνοδεύσει τις συνταγές μας από μια δροσερή, ελληνική μπύρα NHSOS.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

xorigoi3


Related Posts

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

Η Terra Fyllida, λάτρεις της μεσογειακής διατροφής και ιδιαίτερα των μανιταριών, δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων που αναδεικνύουν την υψηλή διατροφικής τους αξία. Οι πρωτότυπες νοστιμιές τους μου έδωσαν την ιδέα για Κρέπες με κοτόπουλο και Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι, για ένα […]

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Η κρητική κουζίνα με δημιουργικό πνεύμα και φρέσκα υλικά απο τα μποστάνια του χωριού.  Το Kapsaliana Village hotel ανοίγει το νέο κεφάλαιο στη γαστρονομία του, καλωσορίζοντας τον διακεκριμένο chef Νίκο Θωμά.  Με έμπνευση από την μακρά ιστορία του οικισμού, δημιούργησε τα μενού του εστιατορίου, ανανεώνοντας πλήρως την […]