Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

26 Απριλίου: Τα ελληνικά μυρωδικά σε ονειρεμένα μαγειρέματα με κρασιά Παλυβού

26 Απριλίου: Τα ελληνικά μυρωδικά σε ονειρεμένα μαγειρέματα με κρασιά Παλυβού

Οι αγαπημένες μου «Παλυβούλες» Ευαγγελία και Βασιλική, κόρες του Γιώργου και της Αγγελικής είναι η νέα γενιά γυναικών που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο χώρο του κρασιού. Δουλεύουν στα αμπέλια, σκαρφαλώνουν στις δεξαμενές, συντονίζουν τους εργάτες, ταξιδεύουν και διευρύνουν τις γνώσεις τους, δουλεύουν στην ανάλυτη δειγμάτων και τα κάνουν όλα πολύ καλά. Μια βραδιά οινογευσιγνωσίας με αρωματικές συνταγές με έντονα ελληνικά μυρωδικά θα είναι η πρόκληση που θα τις περιμένει. Παντζαροσαλάτα με φράουλες και φρέσκια ρίγανη, Κριθαρότο με γαρίδες, γλυκάνισο και άνηθο αλλά και αρωματικά ροδάκινα στο χαρτί με δεντρολίβανο και καραμέλα.

 

     

 


Related Posts

MUFFINS ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

MUFFINS ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Μαφινάκια με πλούσια γεύση που είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Σοκολατένια, εθιστικά με «καρδιά» που κρύβει εκπλήξεις! Θα τα λατρέψετε!

Cheesecake στιγμής με σος καραμέλας

Cheesecake στιγμής με σος καραμέλας

30΄ 12΄ 1 φόρμα με αφαιρούμενο πάτο, διαμέτρου 28 εκ. [printfriendly] Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Πρέβεζα. Υλικά Εκτέλεση Για τη βάση 200 γρ. βούτυρο soft 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ, θρυμματισμένα Για την κρέμα 380 γρ. σοκολάτα λευκή, ψιλοκομμένη 350 γρ. μασκαρπόνε 300 γρ. τυρί […]