Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

26 Απριλίου: Μύρισε Άνοιξη και YES GARLIC

26 Απριλίου: Μύρισε Άνοιξη και YES GARLIC

26Booking-online

logo_yesgarlic 8μμμ… Μύρισε άνοιξη… Ωρα για μοντέρνες, ανοιξιάτικες συνταγές που αρωματίζονται με πάστες σκόρδου YES GARLIC. Επειδή όλοι αγαπάμε το σκόρδο και το απολαμβάνουμε σε πλήθος συνταγών, η αγαπημένη μου Yes Garlic με τα εξαιρετικά προϊόντα της, μου έδωσε την ιδέα για να σας τα παρουσιάσω μέσα από πρωτότυπες συνταγές. Αυγά μάτια με μαύρο σκόρδο, ντοματίνια και πιπεριές, Σκορδοψωμάκια με 3 γεύσεις σκόρδου και γραβιέρα, αλλά και Πατάτες γεμιστές με σκορδάτο κοτόπουλο και κασέρι.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.


Related Posts

25 Απριλίου: Moσχομύρισε Σμυρναίικος ΔΡΑΚΟΥΛΗ… Ο ελληνικός καφές γίνεται ο πρωταγωνιστής της γεύσης

25 Απριλίου: Moσχομύρισε Σμυρναίικος ΔΡΑΚΟΥΛΗ… Ο ελληνικός καφές γίνεται ο πρωταγωνιστής της γεύσης

«Πάμε για καφέ…» συνήθεια αγαπημένη σε όλους μας. Σας περιμένω για ένα ιδιαίτερο σεμινάριο με υπέροχες συνταγές με κύριο υλικό τον αρωματικό Σμυρναίικο καφέ ΔΡΑΚΟΥΛΗ. Μαζί με το καφεδάκι μας θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε, Αρωματικό κέικ με ελληνικό καφέ, Τιραμισού με σοκολάτα και σμυρναίικο […]

8 Μαΐου: Γλυκά ψυγείου με παγωτά ΔΩΔΩΝΗ

8 Μαΐου: Γλυκά ψυγείου με παγωτά ΔΩΔΩΝΗ

Τα αγαπημένα μου παγωτά ΔΩΔΩΝΗ, συνώνυμο της ποιότητας και της γεύσης, γίνονται αφορμή για παγωμένα γλυκίσματα που θα μας συντροφεύουν όλες τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Τούρτα παγωτού τριπλής σοκολάτας και μπράουνις, τούρτα παγωτού φράουλας με γεμιστά μπισκότα φράουλας, τούρτα παγωτού τιραμισού με παγωτό πραλίνα. […]